Dördüncü Nesil Apple TV 4K Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Dördüncü Nesil Apple TV 4K Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-13 17:00:53
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple dün akşam gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında yeni iPhone ailesi yanı sıra bazı yeni ürünlerinide tanıttı. Bunlardan birisi ise yeni Apple TV 4K modeli oldu. 2017 yılının yeni nesil Apple TV ürünü olan bu cihaz Apple Watch Series 3 modeli sonrasında tanıtılan ikinci yeni Apple ürünü oldu. Yeni Apple TV 4K modeli görüntü kalitesi noktasında iki yeni önemli yeteneğe sahip olarak geliyor. Birincisi 4K Ultra HD çözünürlük desteği olurken bunun haricinde Yüksek Dinamik Aralığı desteği de sunuyor. Ayrıca piyasada bir hayli yaygınlaşmaya başlayan HDR 10 ve Dolby Vision HDR standartlarınıda destekler bir halde geliyor. Apple'ın bu yeni modeli 4K HDR desteği ile daha canlı, gerçekçi ve parlak görüntüler sunmayı hedefliyor.

Dördüncü nesil Apple TV ile beraber beğenilen ekran koruyucuyu videolarıda 4K HDR formatında güncelleniyor. Yeni 4K TV modelinde Apple A10X Fusion işlemci modeli yer alıyor ve set üstü cihazda tvOS'un yeni versiyonuda bulunuyor. Apple yeni ürününde de multimedya desteğini veriyor ve bu iTunes'ta yer alan film kütüphaneside yeni ürüne uygun olarak 4K HDR seçeneğide eklenmiş olacak. Ayrıca daha önce alınan filmlerde 4K HDR kalitesi ile beraber izlenebilecek. Yeni Apple 4K TV 15 Eylül tarihinde yurt dışında ön siparişlere açılacak.

22 Eylül'den itibaren satışa çıkacak olan modelin 32 GB'lık versiyonu bulunacak ve 4K 32 GB modeli 999 TL, 64 GB modelin ise 1099 TL olarak fiyat etiketlerine sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ