Dördün Biri Oyununu Sizin İçin Değerlendirdik - Haberler - indir.com

Dördün Biri Oyununu Sizin İçin Değerlendirdik

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 06:01:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : İnceleme

Dördün Biri oyununun mantığı çok basit. Oyunun bütün amacı önünüze gelen 4 kutudan birini seçmek. Kutuların biri yanlış olan kutu diğerleri ise yeşil kutular yani doğru kutular.

Dördün Biri, şuan uygulama marketlerinde yükselişe geçmiş durumda, Milyonlarca kez indirilen uygulama TV8 Ekibine ait?

Peki Oyun Nasıl Oynanır ?

Oyun 1.sıradan başlayarak devam eder. Her sırada gizlenmiş bir kırmızı kutu bulunmakta. Kırmızı kutuyu şeçersen oyun biter. Oyunda günlük can hakları mevcut. Can'ın bitince eversi güne kadar beklemek zorundasın. Oyunda deniz yıldızı toplayarak Survivor Shop'tan hediyeler satın alabilirsin.

Deniz Yıldızlara Nasıl Toplanıyor ?

Bu sorunun cevabı ise çok basit. Oyunda doğru kutuyu bildikçe Deniz Yıldızın artacak. Deniz Yıldızın arttıkça daha sıra dışı ödüllere sahip olabilirsin :)

Survivor adasında ödül oyunu olarak oynanan oyun, Türkiye?de arkadaşlar arasında rekabete yol açmış durumda. Survivor Shop sayesinde deniz yıldızınıza göre hiç sahip olamayacağınız hediyelere sahip olabilirsiniz. TV8 Ekibinden daha güzel hediyeler bekliyoruz.

indir.com ekibi olarak şuan ki rekorumuz 26 :)  Oyunu sol taraftaki ?indir? butonundan indirip, yaptığınız rekoru, yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.





PAYLAŞ