DOOM Eternal'a ışın izleme teknolojisi kazandıran mod - Haberler - indir.com

DOOM Eternal'a ışın izleme teknolojisi kazandıran mod

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

MassiHancer adlı bir mod geliştiricisi tarafından DOOM Eternal’a ışın izleme teknolojisi desteği kazandıran bir mod üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Söz konusu geliştirici, henüz tamamlanmayan olan modu hakkında ufak bir video paylaşırken bazı detaylar verdi. Ekran kartı üretici şirket olan NVIDIA tarafından 2018 yılında tanıtılan yeni ekran kartı serisi olan RTX’in sahip olduğu ışın izleme teknolojisi, günümüzde hala tam olarak oturmuş değil. Ancak teknoloji şuan için tam olarak hazır olmasa da, geliştirilmeye ve geleceğin grafik teknolojisi olmaya devam ediyor. Söz konusu bu ışın izleme teknolojisine sahip olan birçok video oyun bulunuyor.

Efsane seri DOOM’un yeni oyunu olan DOOM Eternal da ışın izleme desteğine sahip olmadan pazara sürüldü. Ancak DOOM eternal’ı ışın izleme teknolojisinin sunduğu bir deneyimle oynamak isteyen oyuncular için yeni bir gelişme yaşandı.

Efsane Oyun Doom, Eternal ile Geri DönüyorEfsane Oyun Doom, Eternal ile Geri Dönüyor

DOOM Eternal’a ışın izleme teknolojisi geliyor

Söz konusu bu oyun şuan için ışın izleme teknolojisi desteklemiyor. Ancak bir mod geliştiricisi 4K dokular ile beraber kendi ışın izleme modunu geliştiriyor. Mod geliştiricisi, üzerinde çalışmış olduğu DOOM Eternal’ı başka bir boyuta taşıyacak olan mod hakkında bazı detaylar verdi. Hala geliştirilme aşamasında olan bu mod, DOOM eternal’a gelmesi beklenen ışın izleme teknolojisi hakkında bazı ipuçları barındırıyor. Bu ışın izleme teknolojisini neredeyse taklit ediyor ve oyunun bu desteğe kavuşacağı zaman oyun severler tarafından heyecanla bekleniyor.

Geliştirilen bu mod gerçekçi yansımalar, dokular ve derinlik algısı noktasında geliştirmelerin yanı sıra oyunun renkleri üzerinde de önemli yenilikler yaptı. Yepyeni ve 4K desteği grafik motorunun kombinasyonuna sahip olan bu modun, Intel i7 8700K işlemci, RTX 2080 Ti ekran kartı ve 16 GB RAM’li sistemde denendiğini belirtelim.


DOOM Eternal'ın oyun modlarını tanıtan yeni fragmanıDOOM Eternal'ın oyun modlarını tanıtan yeni fragmanı
Doom Eternal için geri sayım başladı! İşte sistem gereksinimleriDoom Eternal için geri sayım başladı! İşte sistem gereksinimleri

PAYLAŞ