DOOM 3 şimdi VR deneyimine sunuldu - Haberler - indir.com

DOOM 3 şimdi VR deneyimine sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-31 16:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Normal versiyonuyla da oldukça dikkat çeken DOOM 3 için VR deneyimi sunacak DOOM 3: VR Edition resmen kullanıma sunuldu.

PlayStation VR için desteklenen DOOM 3: VR Edition sürümü, şirket için yeni bir dönem başlattı. Archiact tarafından geliştirilen DOOM 3: VR Edition, oyunun teması nedeniyle çok daha fazla dikkat çekti. Zira aksiyonun dozunun oldukça yüksek olduğu DOOM 3, korku konusunda da iddialı. Bu nedenle VR deneyimi ile birlikte çok daha fazla gerçekçilik sunacak oyun, oyunun hayranlarını tatmin etmeyi başarabilir.

DOOM 3: VR Edition Neler Sunuyor?

DOOM 3 için getirilen yeni sürümde Resurrection of Evil ile The Lost Mission genişletmeleri de bulunuyor. Yeni versiyonda ayrıca farklı ses efektleri ve dokular da oyuna entegre edilmiş. VR teknolojiyi ile birlikte daha da etkileyici hale gelen oyun, 15 saatlik aksiyon ve korku dolu macera keyfi sunuyor. Oyuna eklenen yeni silahlar ile birlikte daha da güçlenebilecek oyuncular, oyundaki her bir detayı deneyimleyecek, oyunu yaşayacak. 180 derece dönüş özelliği bulunan oyunda, böylece çevre takibi de hızlı bir şekilde yapılabilecek. Oyun sırasında bilekliğe takılı görüntüleme özelliğiyle de can, zırh ve cephane bilgileri izlenebilecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ