Dönen ekranlı LG Wing için çıkan ilk detaylar geldi - Haberler - indir.com

Dönen ekranlı LG Wing için çıkan ilk detaylar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, dikkat çeken tasarıma sahip yeni bir model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. LG Wing adlı bu yeni model için yeni gelişmeler yaşandı ve bazı detaylar ortaya çıktı. İlk defa geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan LG Wing adlı akıllı telefon modeli, söylenene göre yukarıdaki gibi dönen ekranlı bir tasarıma sahip olacak. Normal dikey olan ana ekran dönerek yatay bir hale gelecek. Bu sayede alttaki ikinci ekran da ortaya çıkmış olacak. Bu tasarım birçok potansiyel kullanım senaryosu içerirken, genel olarak ilginç ve bazı durumlarda kullanışlı gözüküyor. Kısa süre önce Geekbench’e giriş yapan model, buradan elde edilen bilgiye göre işlemci gücünü Snapdragon 765G modelinden alacak. 8 GB RAM’e sahip olacak olan cihazda 8 inç ana ekran ve 4 inç ise arka ekran boyutları olacak. İki adet ekrana sahip olacak bu model oldukça ilginç bir cihaz olarak pazardaki yerini alması bekleniyor.

LG Wing, ilginç tasarımı ile ortaya çıktı

Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatı

Diğer yandan LG’nin Velvet modelini de pazara sunması bekleniyor. Türkiye’de de satışa çıkacak olan bu model Snapdragon 765G işlemci gücüne sahip durumda. Hızlı şarj destekli 4300 mAh pil kapasitesine sahip olacak Velvet modelinde 8 GB RAM yer alacakken 128 GB dahili depolama alanı görüyoruz. Ön yüzeyde çentikli tasarım ile beraber 16 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak cihazın arka tarafında ise 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor. Dört farklı renk seçeneğinin olduğu bu modelde 6.8 inçlik 2460x1080 piksel büyük bir POLED ekran bulunacak.

Bakalım yeniden yükselişe geçmeyi hedefleyen LG, hem Wing hem de Velvet modeller ile pazarda ne gibi işler yapacak göreceğiz.


LG 2020 2.çeyrek finansal raporu açıklandıLG 2020 2.çeyrek finansal raporu açıklandı
İddialı model LG Velvet modeli Türkiye pazarına geliyorİddialı model LG Velvet modeli Türkiye pazarına geliyor

PAYLAŞ