Donald Trump 6G’ye geçti bile! - Haberler - indir.com

Donald Trump 6G’ye geçti bile!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 10:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Donald Trump farklı açıklamaları ile tüm dünyada dikkat çekerken bu sefer internet konusunda 6G’ye geçiş istedi. İşte konuyla ilgili dikkat çeken detaylar. 

iPhone yüzünden Trump'ın başı dertte mi?

5G teknolojisi ile hayatımızın farklılaşacağı 5 şey5G teknolojisi ile hayatımızın farklılaşacağı 5 şey

Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump, 5G teknolojisine henüz geçilmemiş olmasına karşı 6G’yi istediğini söyledi. Twitter hesabından paylaştığı yorumlarında ABD’nin bu konularda geride kalmasını istemediğini söyleyerek yeni çalışmalara vurgu yaptı.

Twitter’da gündem oldu!

“ABD’de en kısa sürede 5G ve hatta 6G teknolojisini istiyorum.” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren Trump, bu konuda ülkedeki firmalara da çağrıda bulundu. Firmaların teknolojilerini geliştirmesi adına çağrı yapan Trump, ABD’nin geride kalmaması adına bu çalışmalara önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Henüz 5G kullanılmıyor!

Durumun en dikkat çeken yanı ise 5G teknolojisinin dahi henüz ülkede kullanılmıyor olması. Bu bakımdan henüz 5G olmadan 6G’ye geçiş isteyen Trump’ın bu istekleri bazı kullanıcılar tarafından ti’ye alındı. Bazı uzmanlar ise henüz standartların dahi belirlenmediği 6G için konuşmanın erken olacağını söyledi. 

ABD Başkanı Donald Trump, Google ve Facebook'a savaş açtı


Dünyanın En Güçlü 5G Modemi TanıtıldıDünyanın En Güçlü 5G Modemi Tanıtıldı

PAYLAŞ