Domain uzantılı email hesabı açmak - Haberler - indir.com

Domain uzantılı email hesabı açmak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 17:02:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu içerik " Domain uzantılı email hesabı nasıl açılır ? " sorusunu cevaplar ve mail sunucuları hakkında bilgi verir.

Domain uzantılı email hesabı açmak

İnternet teknolojileri her geçen gün hızla gelişmekte ve piyasalar ve sektörler de bu duruma ayak uydurmaya çalışmaktadır. İşini seven ve saygı duyan herkes dijital dünyada varlığını geliştirmeye çalışmaktadır. Kurumsal bir tavır ile çalışmak ve yaklaşmak hem işi tanımlamada hemde iletişimi kurmada yüksek fayda sağlayacaktır. Eğer bir internet sitesine sahipseniz (veya özel bir mail sunucusuna) ve hosting sağlayıcınız sizin almış olduğunuz pakette size eposta barındırma hizmeti veriyor ise çok kolay bir kaç adımda domain uzantılı bir mail adresi alabilirsiniz. [email protected]/yahoo.com/outlook.com gibi mail adresleri yerine [email protected] şeklindeki eposta hesaplarını kullanmak ve müşterilerinizle bu mailler üzerinden iletişime geçmek, onlara işinizi ne kadar önemsediğinizi gösterecektir. Aşağıda domain uzantılı mail adresi açma işlemi adım adım anlatılmıştır

Gmail uygulamasının yeni tasarımı ortaya çıktıGmail uygulamasının yeni tasarımı ortaya çıktı
  • Hosting sağlayıcınızın size sunduğu panelden Cpanel arayüzüne ulaşın
  • Gelen ana sayfadaki arama çubuğuna "eposta "yazın.
  • Eposta hesapları seçeneğini tıklayın. (Eğer bu seçenek sizde görünmüyorsa hosting sağlayıcınız size sunduğu pakette eposta hesabı barındırma özelliğini aktif etmemiş demektir. Yani bu şekilde yapmanız mümkün olmayacaktır.) 
  • Gelen sayfada üstte ekleme için bir alan bulunurken aşağıda da hali hazırda var olan eposta hesaplarını görebilirsiniz. 
  • Oluştur butonuna bastıktan sonra gelen formu dilediğiniz şekilde doldurun. Dilediğiniz kadar alan ayırın ve istediğiniz parolayı oluşturun.
  • Kaydettikten saniyeler sonra domain uzantılı bir mail adresine sahip olacaksınız.

E posta hesabınız oluştuktan sonra aşağıdaki listede sağdaki check email butonu ile erişim sağlayabilirsiniz. Normal bir zamanda erişim sağlamak için webmail sistemini kullanmanız gerekmektedir. Yeni bir sekme açın ve arama çubuğuna "webmail.siteadiniz.siteuzantiniz" şeklinde yazın. Örnek olarak siteniz ahmetnakliye.com ise yazmanız gereken ibare şu şekildedir, webmail.ahmetnakliye.com. Gelen sayfafa mail ve parola girerek mali arayüzüne ulaşabilirsiniz.


Google Meet Gmail uygulamasına entegre olduGoogle Meet Gmail uygulamasına entegre oldu

Complete for Gmail Tanıtım Videosu


PAYLAŞ