Dolby 234, Telefonlarda Profesyonel Ses Kaydı Yaptıracak! - Haberler - indir.com

Dolby 234, Telefonlarda Profesyonel Ses Kaydı Yaptıracak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 09:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere ses sektöründe Dolby, hatırı sayılır bir yere sahip. Şimdi de şirket, resmi internet sitesi üzerinden beta kayıtlarına başlamış olduğu iPhone uygulaması olan Dolby 234 ile akıllı telefonlarda çok daha yüksek ses kaydı yapacak. 

Dolby 234 İle Beraber Profesyonel Ses Kaydı Yapacak!

TechCrunch isimli haber sitesi tarafından ortaya çıkarılan Dolby 234 ya da Dolby Live isimli uygulama, arka plan seslerini en aza indiriyor ve yüksek kaliteli ses kaydı yapılmasını sağlıyor. Bas ve tiz seslerin ayarlanması için "Amped", "Bright", "Thump", "Natural" gibi seçenekler bulunduran uygulama, birçok profesyonel ayar bulunduracak. Uygulamanın resmi açıklaması içerisinde yer alan bazı bilgilere göre, "Dolby 234, sesleri otomatik olarak temizler, tonlar ve ideal yüksekliğe getirir. Telefonunuzda kişisel yapımcınızın olması gibidir." ifadeleri yer alıyor.

Yeni Güncelleme İle Galaxy S8'e Dolby Atmos Desteği GeliyorYeni Güncelleme İle Galaxy S8'e Dolby Atmos Desteği Geliyor

Henüz iOS TestFlight platformu üzerinde yer alan bu uygulamanın herkese açılması, ilk olarak App Store üzerinden gerçekleştirecek. Dolby konuya dair resmi bir açıklama yapmatı fakat bazı kaynaklar bu uygulamanın Haziran ayından bu güne kadar test edildiğini belirtiyor. Göze çok daha hoş gelen ve kullanması kolay olan bir arayüzle karşımıza gelecek olan uygulama içerisinde birçok profesyonel içerik ve ayar bulunacak. Dolby 234 uygulamasında daha çıkmadan paralı üyeliklerin sunulacağı gösterildi. Paralı üyeliklerde ses kayıt işini çok daha profesyonel bir şekilde yapacak olan Dolby, paralı üyeliklerde çok daha fazla özellik sunacak.


Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!
Samsung'un yeni çıkacak olan akıllı TV'leri, diğer sesli asistanları destekleyecek!Samsung'un yeni çıkacak olan akıllı TV'leri, diğer sesli asistanları destekleyecek!
Sessiz Sedasız Yayınlanan TikTok Lite, 12 Milyon İndirmeye UlaştıSessiz Sedasız Yayınlanan TikTok Lite, 12 Milyon İndirmeye Ulaştı

PAYLAŞ