Doktorderki: Doktora Ulaşmanın En Kolay Yolu - Haberler - indir.com

Doktorderki: Doktora Ulaşmanın En Kolay Yolu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-17 11:00:46
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Son dönemde internetin ve teknolojinin yaygılaşması ile birlikte hızla gelişme gösteren mobil sağlık sektörü de beraberinde yeni çözümler getiriyor. Bu doğrultuda bir ilke imza atan Doktorderki, sağlık danışmanlığı hizmetini mobile taşıyarak Doktorderki uygulamasını yayınladı.

Özellikle doktora gitmeye çekinen, muayene için vakit bulamayan veya hastaneye gitmeyi gerektirmeyen hafif vakalarla ilgili kişilerin hastaneye gitmesine gerek kalmadan doktorlardan danışmanlık hizmeti almak artık mümkün.

Koç Üniversitesi öğrencisi Berke Uygun ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Anıl Şimşek'in ortak çalışmaları sonucu geliştirdikleri Doktorderki mobil sağlık danışmanlığı uygulaması, kişilere sağlıkla ilgili en doğru ve en güvenilir çözümler sunuyor.

Diyetisyen, kadın doğum, cildiye ve üroloji gibi alanlarda uzman doktorların her biri ile ayrı ayrı görüşen ikili, yaklaşık dört aylık bir süreçte geliştirdikleri projeleri için 16 uzman doktorla anlaşmayı başardı. 

Sağlık sektöründe bugüne kadar hayata geçirilen en yenilikçi projelerden biri olan Doktorderk, hastalıkların önceden teşhis edilmesi, önlenmesi, hastanelerin yükünün azaltılması gibi konularda oldukça pratik bir çözüm sunuyor.

Üyelik tabanlı geliştirilen uygulamada hastalığınıza uygun doktorla bire bir görüşeme fırsatı bulabilir, sorunlarınızı danışabilir, profesyonel uzman görüş alabilirsiniz. Doktorlarla birebir görüşme dışında fotoğraf ve tahlil paylaşım hizmeti de sunan uygulamada tahlillerinizi yükleyip ikinci doktor görüşüne kolay ve kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

Üç ayrı üyelik gerektiren Doktorderki'nin, tek danışma paketinde doktorunuza tek seferlik, sınırsız mesaj ve fotoğraf gönderebilir, haftalık danışma paketinde doktorunuzla bir hafta boyunca iletişimde kalabilir ve son olarak aylık danışma paketinde ise doktorunuz ile daha yakından iletişime geçerek sizi tanıması ve takip etmesini sağlayabilirsiniz. 

Şu an 16 uzman doktorla hizmete başlayan Doktorderki, 900 kişiye hizmet sunmakta. İlk etapta eczaneler ile anlaşarak üyelik kartlarını eczaneler üzerinden kullanıcılara ulaştırmayı düşünüyor. 2016 yılına kadar 27 eczane ile çalışarak üye sayısını 40 bine yükseltmeyi hedefliyor.

Doktorderki mobil sağlık danışmanlığı uygulamasının şuan için sadece iOS sürümü mevcut. Dilerseniz aşağıdaki bağlantıdan indirerek mobil sağlık hizmetinden kolay ve hızlı yoldan yararlanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ