Dogecoin, tüm zamanların en yüksek değerine erişti - Haberler - indir.com

Dogecoin, tüm zamanların en yüksek değerine erişti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-08 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Elon Musk tarafından Dogecoin hakkında yapılan yeni bir açıklama ile Dogecoin,  tüm zamanların en yüksek değerini görmeyi başardı. Yapılan açıklamada “Doge’yi kim dışarı çıkardı?” diyen Musk, söz konusu kripto para biriminin ATH, tüm zamanların en yüksek değerine erişmesini sağlamış oldu. 8.2 centten işlem gören Dogecoin, 10 milyar dolar piyasa değerine sahip oldu. Tesla ve SpaceX gibi isimlerin kurucu olan Elon Musk, attığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Kripto para birimlerine dair yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Musk, Dogecoin olarak adlandırılan bir altcoine yoğunlaşmış durumda. Yaptığı açıklamalar ile bu kripto para biriminin değerini yükseltmeye devam ediyor. Elon Musk’ın yaptığı açıklamalar ile tüm zamanların en yüksek değer rekoru Dogecoin olarak kırılmaya devam ediyor.

Dogecoin, tüm zamanların değer rekorunu kırdı

Yükselişi durdurulamayan Bitcoin 41 bin doları geçtiYükselişi durdurulamayan Bitcoin 41 bin doları geçti

Elon Musk tarafından geçtiğimiz saatler için de "Who let the Doge out" olarak bir tweet atıldı. “Doge’yi kim dışarı çıkardı?” anlamına gelen bu tweet, kripto para biriminin değerinin yükselmesine sebep oldu. Dogecoin ise tarihinde ilk kez 8.2 cent seviyelerine geldi. Açıklama ile yükseliş terendi yakalayan Dogecoin, yükselişler ile piyasa değerini de artırdı. 8.2 cente erişen toplam piyasa değeri 10 milyar dolar olan Dogecoin, bu sayede dünyanın en büyük 8.büyük kripto parası olmayı başardı. Coinmarketcap’ten yapılan son kontrollere göre Dogecoin, dünyanın en büyük 10.kripto para birimi olarak gözüküyor. Ayrıca 7 cent seviyesinden işlem görüyor.

Dogecoin ilk etapta şaka amaçlı geliştirilmiş ve kimse tarafından önemsenmemişti. Geliştirici ekip bile bu projeyi önemsememişti. Ancak Elon Musk açıklamaları bu seyri değiştirmiş oldu. Birkaç hafta önce 2.5 cent işlem gören Dogecoin, artık 7-8 cent seviyelerinden işlem görüyor. Bu yükselişin ne kadar süreceğini de takip ederek göreceğiz.  


Bitcoin'in düşüşü devam ediyorBitcoin'in düşüşü devam ediyor
Hindistan hükümeti Bitcoin'i yasaklama kararı aldıHindistan hükümeti Bitcoin'i yasaklama kararı aldı

PAYLAŞ