Dogecoin alabileceğiniz yerli kripto para uygulamaları - Haberler - indir.com

Dogecoin alabileceğiniz yerli kripto para uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-28 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Elon Musk’ın sosyal medya paylaşımlarının ardından yükselişe geçerek kripto para borsasının önemli birimlerinden biri olan Dogecoin satın alımında hangi yerli uygulamalar kullanılabilir?

2013 senesinde şaka amaçlı piyasaya sürülen fakat beklenmedik bir şekilde önemli kripto para birimlerinden biri haline gelen Dogecoin’e olan ilgi artmaya devam ediyor. Elon Musk’ın Dogecoin hakkında yaptığı paylaşımların ardından ülkemizde kripto para borsasıyla ilgilenen pek çok kullanıcı da Dogecoin’e yatırım yapmak için harekete geçti. Peki Dogecoin alımında hangi yerli uygulamalar kullanılabilir?

Kripto paralar Google ve Samsung tarafından kabul görülebilirKripto paralar Google ve Samsung tarafından kabul görülebilir

Dogecoin alabileceğiniz yerli kripto para uygulamaları:

  • Binance TR
  • Bitexen
  • Paribu
  • Koinim
  • Thodex

Binance TR

İşlem hacmi olarak değerlendirildiğinde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ülkemize özel yerel borsası Binance TR'yi kullanıma sunmuştu. Binance altyapısı ve güvenliğiyle donatılan Binance TR, platformu günümüzde Türkiye'deki kullanıcıların doğrudan banka hesapları üzerinden Türk lirası yatırma, çekme ve kripto para birimine dönüştürme işlemleri için oldukça kullanışlı. Hem güvenlik açısından, hem kullanım kolaylığı açısından öne çıkan platformlardan olan Binance TR’yi Dogecoin alımlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz.

Android için Binance TR indir

iOS için Binance TR indir

Bitexen

Piyasanın en kolay uygulamalarından olan Bitexen “Kolay, güvenilir ve hızlı kripto para alım satım platformu” iddiasıyla yola çıkmıştı. Ülkemizin önde gelen kripto para borsalarından biri olan Bitexen listelediği coin sayısıyla ön plana çıkan bu platformdan. Sizde Bitexen kullanarak Dogecoin alım satım işlemlerinizi de kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Dogecoin, tüm zamanların en yüksek değerine erişti

Android için Bitexen indir

iOS için Bitexen indir

Paribu

2017 senesinde piyasaysa sürülen Paribu’da güvenilir kripto para platformları arasında yer almakta. Dogecoin'i listeleyen yerli kripto para borsaları arasında yer alan Paribu’nun dünya çapında 1,5 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor ve günlük ortalama 800 milyon dolarlık işlem hacmiyle de dikkat çekiyor.

Android için Paribu indir

iOS için Paribu indir

Koinim

Piyasanın en eski platformları arasında olan Koinim 2013 senesinden beri hizmet vermekte. Türkiye'nin en eski kripto para borsalarından biri olarak bilinen Koninim içerisinde sadece Dogecoin değil, Bitcoin, Litecoin ve Ethereum gibi diğer kripto para birimleri de listeleniyor. Koinim platformunu kullanmak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Thodex

Piyasaya Koineks olarak giriş yapan ve sonrasında isim değiştiren Thodex, Türkiye'de FinCen MSB lisansı alan ilk kripto borsası. Geçtiğimiz dönemlerde dünyaya açılan platformun ülkemizde 400 binden fazla kullanıcısı bulunuyor. Dogecoin dahil olmak üzere pek çok kripto para biriminin listelendiği Thodex’i kullanarak işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Android için Thodex indir

iOS için Thodex indir


Türkiye kripto para kullanımında dördüncü sıradaTürkiye kripto para kullanımında dördüncü sırada
Paycell ile kripto para alıp satılabilecekPaycell ile kripto para alıp satılabilecek

PAYLAŞ