DOGE, Elon Musk'ın SNL yayını ile sert düştü!  - Haberler - indir.com

DOGE, Elon Musk'ın SNL yayını ile sert düştü! 

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-09 14:21:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Türkiye saati ile sabaha karşı ekranlara gelen Saturday Night Live programı sonrasında Dogecoin’de sert bir düşüş yaşandı. 

Dogecoin ile ilgili uzun zamandan beri farklı değerlendirmeler yaparak kripto para değerinin yükselmesini sağlayan Elon Musk, bu sabaha karşı yayınlanan dünyaca ünlü Saturday Night Live  programına katıldı. Programa katılacağı günlerden beri konuşulan ve özellikle kripto para değerinin program ile birlikte 1 dolar seviyelerine yaklaşmasına bekleyen milyonlarca kripto para yatırımcısı, program sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

Dogecoin rekorunu yeniledi!Dogecoin rekorunu yeniledi!

Beklentileri karşılamadı!

Programda Elon Musk’ın Dogecoin hakkında daha iddialı açıklamalar yapılması bekleniyordu. Yılbaşından beri %15.135’lik bir artış yaşayan ve bu artıştaki en önemli isimlerden bir tanesi olan Elon Musk, kripto paranın rekor üzerine rekor kırmasını sağlamıştı.  Programdaki konuşmalarda ana konunun Dogecoin  olması beklenense de beklentiler gerçekleşmedi. Programda kripto para ile ilgili konuşulan tek konu Anneler Günü nedeniyle Elon Musk ile annesi arasında yaşanan diyalogdu. 

“Umarım Dogecoin değildir!”

Programda  anneler günü nedeniyle annesi tarafından Elon Musk’a  yöneltilen soru içerisinde Dogecoin  tanıtımı kullanıldı. “Anneler günü hediyem için heyecanlıyım, umarım Dogecoin değildir!” diyen Annesine karşı cevap veren Elon Musk, “Evet (Dogecoin). Kesinlikle öyle.” dedi. Programda Dogecoin  ile ilgili konuşma sadece bununla sınırlı kaldı. Beklentilerin karşılanmamış olması ise Dogecoin’in son 24 saat içerisinde yüzde 25'e varan değer kaybı yaşamına neden oldu. 

Dogecoin’in güncel değeri ne?

9 Mayıs 14.00 itibariyle Dogecoin’daki son 24 saatteki kayıp yüzde 29.42 olarak kayıtlara geçerken Dogecoin 0,498706  Dolar üzerinden işlem görüyor. Dogecoin’deki sert düşüş ise grafikleri şöyle yansıdı;

Dogecoin Yatırımcılar zararda!

Programa yönelik uzun zamandan beri beklentiler yükselmiş ve Dogecoin yatırımları artmıştı. Türkiye'den de pek çok kullanıcının dahil olduğu bu durum program yayını sonrasında sosyal medyada geniş bir yer buldu. Kullanıcılar kripto paranın 1 dolar seviyelerine yaklaşacağını düşünürken program sonrasında aynı tag altında binlerce paylaşımı yapıldı. Zarar yaşayan ve Dogecoin üzerinden Elon Musk’a yönelik eleştiriler yönelten kullanıcılar şimdi ise zarardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Sosyal ağlarda yer alan paylaşımlardan bazıları ise şöyle;




Dogecoin yeni destekle yükselmeye devam ediyorDogecoin yeni destekle yükselmeye devam ediyor

PAYLAŞ