Dofo.com ile milyonlarca alan adı bilgisine ulaşın! - Haberler - indir.com

Dofo.com ile milyonlarca alan adı bilgisine ulaşın!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-10 11:48:00
Editör : Can Yiğiterol
Kategori : Donanım

Dofo.com milyonlarca alan adı bilgisini toplayarak alan istediğiniz alan adı hakkında ücretsiz bilgi edinebileceğiniz bir arama motoru. Alan adları hakkında bilgi edinmek o kadarda kolay bir durum değil. Gizli olan alan adları ve satılık alan adları hakkında bir bilgi alamıyoruz. Zaman zaman satın almak istediğiniz alan adı sahibi ile iletişime geçemediğimiz bile oluyor. Bunların önüne geçerek boşta veya alan adının satılık olduğunu tek bir panelde görebilir aynı zamanda aloan adının geçmişi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Dofo.com kurucu ortağı ve CEO'su olan Macit Tuna Dofo.com'u şöyle anlatıyor

'Son kullanıcıların alan adı bilgilerine erişmesinin önünde çeşitli zorluklar vardı. Bilgiler dağınık ve teknik bir dille sunuluyor, üstelik bazı bilgilere ulaşmak için ücret ödenmesi gerekiyordu. Alan adı sektörüne yıllardır emek veren biri olarak ben de bu zorlukları bizzat yaşadım. Dofo.com'u işte tüm bu sorunları çözmek için geliştirdik. Bir yıllık çalışmayla çok hızlı, kolay ve tamamen ücretsiz bir arama platformu ile karşınızdayız.'  

Dofo Ne İşe Yarar?

Alan adı hakkında detaylı ve kesin bilgiye erişebileceğiniz bir arama motorudur. Alan adı geçmişi, kayıt durumu, kayıt tarihi ve bitiş tarihi gibi bilgileri tek bir zaman tüneli üzerinden bizlere sunuyor. 

Dofo Nereden Gelir Elde Ediyor?

Dofo, Domain satışında referans olarak yönlendirdiği kullanıcılardan gelir elde ediyor. Ücretli üyelik gibi sistem bulundurmayan sistemde kullanıcılar için her şey ücretsiz. 





PAYLAŞ