DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı! - Haberler - indir.com

DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 16:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

DJI Osmo Pocket adını taşıyan gimbal temelli olan aksiyon kamerası, GoPro Hero 7 modeline rakip olmaya geliyor. DJI Osmo Pocket henüz resmi bir şekilde tanıtılmasa da, sızıntılar sayesinde şimdiden nasıl bir kamera olacağına dair detayları ortaya çıkartıyor.

DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı!

DJI Osmo Pocket sızıntılarına göre, bu aksiyon kamerası 12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilen ve 60 FPS 4K video çekebilen bir sensöre sahip olacak. Arka tarafta menü ve canlı akışı kontrol edebilmek için dokunmatik ekrana sahip olacak. Akıllı telefon desteği ise DJI Mimo adını taşıyan yeni bir mobil uygulama ile sağlanacağı belirtiliyor. İnternete düşen kullanım klavuzuna bakıldığı zaman, kamera içerisinde ActiveTrack, Panaroma ve Timelapse gibi akıllı çekim modları barındırıyor. Diğer özellikler konusunda henüz somut bir sızıntı yok fakat kameranın yurt dışında 399 dolar fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

HTC'nin Aksiyon Kamerası ReCamera Tanıtım VideosuHTC'nin Aksiyon Kamerası ReCamera Tanıtım Videosu

DJI Osmo Pocket aksiyon kamerasına dair tüm detayları öğrenmek için fazla beklemek gerekmeyecek. Çünkü şirket, bugün ABD'nin New York şehrinde 22.00'da başlayacak olan bir etkinlikte bu kamerayı tanıtacak. Bildiğiniz üzere aksiyon kameraları son yıllarda oldukça sık bir şekilde kullanılmaya başlandı. Hem küçük olması hem de yükse çözünürlükte videolar çekebilmesi ile kullanıcılara oldukça üst düzey deneyim sunan kameralar, spor, yarış, eğlence ve korku gibi birçok kategoride kullanılabiliyor. Özellikle spor yapan kullanıcılar bu aksiyon kamerası sayesinde ellerini kullanmadan kafalıklarına veya omuzluklarına astıkları aksiyon kameraları ile kesintisiz çekim yapabiliyorlar.

Ayrıca bu kameralar günlük hayatımızdaki birçok yerde kullanılırken, film çekiminde de sıklıkla kullanılabiliyor. Örnek vermek gerekirse herhangi bir spor sahnesinde, ana karakterin gözünden görmek amacı ile çekim yapılıyor. Daha çoğunlukla bu kameraları araba yarışı filmlerinde görmüştük. Aksiyon kameralarının ilk olarak normal bir şekilde video çekilmesi ile başlanan serüvenden sonra bu şekilde 4K 60 FPS videolar çekebilen aksiyon kameralarına kadar gelmeyi başardık. Fakat farklı tasarımlara ait kameralar çok daha farklı bir şekilde kullanım deneyimi sunuyor. İnternete sızan ve yeni çıkacak olan DJI Osmo Pocket kamerasını görmek için saat 22.00'ı bekleyebilirsiniz.


Xiaomi, GoPro Rakibi Aksiyon Kamerasını Tanıttı!Xiaomi, GoPro Rakibi Aksiyon Kamerasını Tanıttı!
HX-A1; Panasonic'ten Aksiyon KamerasıHX-A1; Panasonic'ten Aksiyon Kamerası
Xiaomi'den yeni aksiyon kamerasıXiaomi'den yeni aksiyon kamerası

PAYLAŞ