DJI OM5 Türkiye'de! - Haberler - indir.com

DJI OM5 Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 11:00:07
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon sabitleyicisi olarak tanıtılan OM5, DJI güvencesiyle satışa çıktı. Yeni model için yapılan tanıtımlar “Heyecan verici yeni özellikleriyle yaratıcılığa ilham oluyor” denildi.

DJI tarafından geliştirilen özel akıllı telefon sabitleyicisi OM5, Türkiye'de satışa sunuldu. Tüm dünyada aynı anda satışa çıkan yeni avuç içine sığan boyutta. Kolay kullanım ve sabitleme konusunda çok gelişmiş seçenekler sunan OM5, amatör ya da profesyonel olarak içerik üreticilerinin ihtiyaç duyabileceği bir seçenek. DJI tarafından da ön plana çıkarılan OM5 telefonların sabit bir şekilde tutulması ve kolay bir şekilde yönetilebilmesini hedefliyor.

Telefon ile içerik üretenlere yeni seçenek OM5

Tanıtımlarda özellikle telefon ile içerik üreten kullanıcıların büyük bir kolaylık yaşayacağı belirtilirken telefon sabitleyicinin yanı sıra telefon tutucu ve uzatma çubuğu fonksiyonel bir şekilde kullanılabilecek. 3 eksenli bir sabitleme sistemine sahip olan OM5 ile birlikte kullanıcılar birkaç dokunuşla kolay bir şekilde içerikleri çekebilecek. Spor gibi güzel etkinliklerde dahi mevcut aracı kullanabilecek. Sabitleme yapıldıktan sonra yürürken, koşarken ya da araç içinde yolculuk yaparken daha net görüntüler elde edilebileceğini belirten DJI, sabitlemenin hiç bu kadar kolay olmadığını söylüyor.

Gimbal teknolojisini cep telefonları için çok daha basit hale getiren DJI, OM5’i selefine göre 1/3 oranında küçültmüş. Kompakt gövdesi ile kolay bir şekilde taşınabilen ve kullanımda da pratiklik sunan yeni cihaz, üstelik daha hafif. Özel bir kaplama sistemine sahip olan OM5, katlandığında sadece avuç içi boyutu kadar kalıyor. Üstelik telefonların daha sıkı bir şekilde sabitlenmesi için özel aparatlar ile desteklenen telefon sabitleyicisi, böylece telefonların düşme gibi risklerinin de tamamen ortadan kalkmasını sağıyor. 

Özel buton ile kolay kontrol

Telefonun takılarak uzatılması halinde ise telefondaki tüm fonksiyonlar OM5 üzerindeki tek bir buton ile kolay bir şekilde yapılıyor. Özel rehberlerle desteklenen ve 30 farklı set içeren Shot Guides ise yeni başlangıç yapanlar için hızlı bir başlangıç desteği sunuyor. Cihazda yer alan özel modlar ise şöyle;

Hareketle Kontrol

DynamicZoom

Timelapse

Cihazın satış fiyatı ise 159 Dolar. Özel kutu içeriğine sahip olmak isteyenler için ek 39 dolarlık ödeme yapmak durumunda.





PAYLAŞ