DJI Mavic Pro drone şimdiye kadarki en düşük rakamı gördü - Haberler - indir.com

DJI Mavic Pro drone şimdiye kadarki en düşük rakamı gördü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-04 18:25:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Son zamanların en popüler icatlarından olan dronelar artık şahsi olarak da temin edilmeye başladı. oldukça yüksek fiyatlı bu cihazları edinmek hiçte kolay 900 dolar gibi bir fiyatla ortalama bir drone edinebilirsiniz. Ancak drone piyasasında şaşırtıcı bir indirim gerçekleşti. Vox Media'nın ticaret ekibi ile çalışan The Verge , sevilen bir dronun çok ucuzladığını açıkladı. Kişisel dronların altın standardı olan DJI Mavic Pro, sadece 769 dolara düştü. Geçen yıl Black Friday'de 815 $ 'lık teklifi geride bırakarak görülen en düşük fiyat bu. Mavic Pro'nun MSRP'si 999 dolar, bu da yüzde 23 gibi bir rakamlık indirim yapıyor.

The Verge, 2016 yılında piyasaya çıktığında, Mavic Pro'ya 9.5 puan vererek "büyük uçakların tüm aralıklarına, pil ömrüne ve gelişmiş özelliklerine" sahipken, ceket cebine sığacak kadar küçük olduğunu açıklamıştı. Geçen yılın Spark'ından (ayrıca indirimli 399 dolardan aşağı 339 dolar için Amazon'da satışa) kıyasla daha güçlü ve DJI'nın amiral gemisi quadcopter serisi Phantom'dan daha taşınabilir. (En yeni sürüm, Phantom 4 Pro, 1499 dolara satılıyor.)

DJI, bu fiyat düşüşünün nedenini açıklayan Mavic Air adlı yeni bir Mavic drone duyurdu. Mavic Air 799 $ fiyatla piyasaya sunuluyor.  İki model arasında çok büyük farklar bulunmuyor.  Air'in kamerası biraz daha iyi ve Pro'nın uçuş süresi biraz daha uzun.





PAYLAŞ