DisplayMate ekran puanlamasında Galaxy S10 için sınırları zorladı! - Haberler - indir.com

DisplayMate ekran puanlamasında Galaxy S10 için sınırları zorladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 12:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Samsung tarafından piyasaya sunulan Galaxy S10 modeli için test aşamasını tamamlayan DisplayMate, yeni telefon modelinde sınırları zorladı ve en yüksek puanı verdi. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Yeni araştırma Galaxy S10'u kamera konusunda birinci yaptı! 

Samsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi YayınladıSamsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi Yayınladı

Samsung'un Galaxy S10 modeli farklı firmalar tarafından övgüyle bahsedilmeye devam ediyor. Bugüne kadar pek çok farklı araştırma ve inceleme şirketinde pek çok farklı teste tabi tutulan cihaz, yüksek performansı ve kalitesiyle dikkat çekerken şimdi DisplayMate tarafından bir dizi teste tabi tutuldu. Yapılan test ile ilgili detaylı raporları paylaşan test firması, bugüne kadarki en yüksek ekran puanlamasını cihaz için verdi.

Samsung ekranda ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi!

Bugüne kadar ekran performansıyla her zaman üst seviyelerde olmayı başaran Samsung, yeni amiral gemisinde de bu kriterinden taviz vermemiş görünüyor. Öyle ki tanıtımlarında da oldukça dikkat çeken ekran performansı, testlerde de net bir şekilde görüldü. DisplayMate, A + kalite olarak verdiği not ile Galaxy S10’u gezegendeki en iyi ekrana sahip telefon olarak lanse etti. Yapılan açıklamalarda en yüksek ekran parlaklığından renk gamına kadar tüm özellikleri ile cihazın özel bir ürün olduğu ifade edildi. Bu açıdan bakıldığında telefon satın alınması aşamasında öncelik ekran kriteri olan kişiler için şu anda en iyi seçenek Galaxy S10 olarak gözüküyor.

DisplayMate hakkında

DisplayMate, görüntü ve görüntü kalitesi için alanında standart olmayı başarmış bir firma. Eksiksiz gelişmiş test ve kalibrasyon aşamalarını içeren firma, cihazlar için gerçekleştirdiği bağımsız ve tarafsız testleri ile dikkat çekiyor. Uzmanlığı ve deneyimleri ile birlikte, kurulum, kalibre, ince ayar, optimizasyon, test etme ve değerlendirme konularında kapsamlı raporlar sunan DisplayMate 70’i aşkın ülkede 200'den fazla bilgisayar ve video yayınının testlerinde kullanılıyor. 

Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak


Galaxy S10'un parmak izi sensörü ne kadar dayanıklı?Galaxy S10'un parmak izi sensörü ne kadar dayanıklı?

PAYLAŞ