Disney'in Sanal Dünyası Club Penguin Artık Mobil'de (Video) - Haberler - indir.com

Disney'in Sanal Dünyası Club Penguin Artık Mobil'de (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yaklaşık 10 yıldır çocukları eğlendirmeyi amaçlayan Disney imzalı yapım Club Penguin, mobil cihazlar için simülasyon oyunu olarak indirmeye sunuldu. 190 ülkede 200 milyon üyeye sahip olan yapım, 6-10 yaş arası çocukları hedefliyor.

Penguenlerin yaşadığı sevimli bir dünyaya ortak olacağımız Club Penguin'i oyun olarak değil de küçük çocukları hem eğlendiren hem de öğreten bir sanal dünya olarak değerlendirebiliriz.

Club Penguin

Çocuklara daha güvenli bir sanal ortam sunmayı amaçlayan yapımda çocuklar; Penguen arkadaşlar edinebilir, Penguenlerin yaşam alanlarını keşfedebilir, evcil hayvanları daha yakından tanıyabilir, çeşitli partilere katılabilir ve ayrıca yapım içerisinde bulunan birbirinden eğlenceli mini oyunları oynayabilirler.

Ücretsiz olarak oynanabilen Club Penguin'de partilere limitsiz erişim, kıyafet ve eşya satın alma, penguen kişiselleştirme ve her renkte evcil hayvan edinme gibi özellikler ise ücretli olarak sunuluyor.

Club Penguin

Disney, Club Penguin'de güvenliği de en üst seviyede tutuyor. Çocuk tacizlerinin önüne geçebilmek için son derece sıkı kurallar uyguluyor ve bu kuralları çiğneyenler ise anında süresiz olarak engelleniyor.

Çocuklarınızın eğlenmesini ve öğrenmesini sağlayacak simülasyon oyunu Club Penguin'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan Club Penguin tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




Club Penguin Tanıtım Videosu


PAYLAŞ