Disney'den Yeni Gif Uygulaması: Disney Gif  - Haberler - indir.com

Disney'den Yeni Gif Uygulaması: Disney Gif

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-28 18:00:51
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan Gif'ler sosyal ağlar ve bir çok teknoloji sitelerinde karşımıza çıkar oldu. Bu akıma kapılan şirketler arasına son olarak kendi imzasını taşıyan Disney Gif adlı Android uygulaması ile Disney de katıldı.

Oldukça eski bir geçmişe sahip olmasına rağmen son dönemde popüler hale gelen Gif formatı artık hayatımızda önemli bir yere sahip. Bu doğrultuda çizgi film dünyasının başarılı ismi Disney kendi imzasını taşıyan Disney GIF uygulamasını kullanıma sundu.

Disney kendi çalışmalarından etkiler taşıyan Disney Gif uygulaması ile daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Bahsi geçen Disney Gif uygulaması, kullanıcıların birbirlerine Gif'li çizgi film animasyonları göndermesine yardımcı oluyor.

Disney GIF

Disney imzasını taşıyan Inside Out, Frozen, Star Wars, The Lion King, Tangled, Aladdin, Marvel, Beauty and the Beast, Finding Nemo, Toy Story, Up ve ABC Shows gibi popüler yapıtları Disney Gif aracılığıyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. 

İnsanların yaşayabileceği yüzlerde duygulardan Gif oluşturulmasına imkan tanıyan uygulama paylaşma noktasında da popüler sosyal ağlardan Facebook MessengerGoogle Hangouts ve e-posta'dan yararlanıyor.

Ücretsiz olarak sunulan Disney Gif uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan mobil cihazlarınıza indirerek arkadaşlarınıza eğlenceli Gif'ler gönderebilirsiniz.





PAYLAŞ