Disney'den Macera Temalı Bulmaca Oyunu Lost Light (Video) - Haberler - indir.com

Disney'den Macera Temalı Bulmaca Oyunu Lost Light (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Klasik bulmaca oyunlarından farklı olarak akıcı bir hikayeye sahip olan ve oyunculara gizemli bir dünyanın kapılarını aralayan sayı eşleştirme oyunu Lost Light, Android ve iOS platformlarında indirmeye sunuldu.

Sürükleyici senaryosu ve macera dolu oynanışı ile üçlü eşleme oyunlarına benzer bir yapıya sahip olan Lost Light oyununda, temel amacınız; aynı sayıları üçlü eşlemeler halinde yan yana getirerek toplamlarından en yüksek puanı elde etmek olacak. Oynadığınız her bölüm sonrasındaki yeni bölüme geçmek için bir önceki toplam sayının en yükseğini elde etmenizin gerektiği oyunda 100'den fazla bulmaca bölümünü bulabilirsiniz.

Disney Lost Light indir

Adeta bağımlısı olacağınız Lost Light oyununda bulmaca çözme becerilerinizi ortaya koyabileceğiniz 9'dan fazla da bulmaca türünü bulabilir ve oyun içi satın alma yoluyla çeşitli güçlendirmeler satın alarak oyunu daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Google Play Store'da 3,99 TL ve Apple App Store'da 3,59 TL fiyat etiketine sahip olan Lost Light oyununa ait tanıtım videosunu sitemizden izleyebileceğiniz gibi oyuna aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.




Lost Light Tanıtım Videosu


PAYLAŞ