Disney+ Kullanıma Açıldı - Haberler - indir.com

Disney+ Kullanıma Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 14:14:02
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Donanım

Online tv platformları piyasasında son dönemler ciddi bir rekabete sahne oluyor. Netfl ix'in şu an pazarı tekelleştirmiş olsa da, Apple, Disney gibi yeni platformlarının yanı sıra HBO gibi kanalların platformları da oldukça dikkat çekiyor. Her ne kadar Netflix, şu an için piyasada en fazla aboneye sahip platform olsa da yeni çıkan platformlar Netflixin tahtını sallayacağa benziyor.Geçtiğimiz aylarda Apple, kendi online tv platformu Apple Tv'yi kullanıma sunmuş ve bir anda gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdiyse Disney aylardır merakla beklenen platformu Disney+'ı kullanıma açtı. Walt Disney şirketi yıllardır ürettiği içerikleri tek bir platformda toplayarak piyasada lider olmayı amaçlıyor

Disney, platformunun oldukça fazla insana ulaşmasını istiyor, aynı aileden 10 kişi aynı anda bir hesaba bağlanabilecek ve aynı anda 4 film veya dizi izlenebilecek.

Disney+'ın aylık fiyatı 7 dolar

Dünyanın en büyük eğlence şirketi olan Disney, Star Wars, Marvel ve Pixar filmlerinin yanı sıra yaklaşık 400 çocuk içeriğini içeren, şirketin en iyi filmleri ve TV şovlarını bir arada toplayan şirket bu geniş kütüphanesi ile diğer platformlardan daha popüler olacağını düşünüyor. Ayda 7 dolar olarak fiyatlandırılan Disney+'ın bu fiyatı ile çok sayıda aboneye sahip olması çok büyük bir ihtimal.

Diziler tek seferde yayınlanmıyor

Disney+'ta dizilerin sezonları Netflix'in aksine tek seferde değil, her hafta birer bölüm şeklinde yayınlanacak. Disney'in ürün içeriği ve pazarlaması başkanı Ricky Strauss yaptığı açıklamada programlar Pasifik saat dilimine göre cuma günleri gece 12'de yayınlanacak dedi.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ