Dishonored 2'den yepyeni fragman - Haberler - indir.com

Dishonored 2'den yepyeni fragman

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-08 10:52:50
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Kasım ayı içinde oyuncusuyla buluşacak olan Arkane Studios tarafından geliştirilen Dishonored 2, birçok oyuncu tarafından heyecanla bekleniyor. Beklenen oyun geçtiğimiz günlerde, yeni fragmanını merak edenlerle paylaştı.

Arkane Studios tarafından geliştirilen, Bethesda Softworks tarafından yayımcılığı üstlenilen aksiyon ve macera oyunu Dishonored 2, yakın zamanda çıkışını gerçekleştirerek oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dishonored'in devamı niteliğinde olan oyun, oyuncuların sevdiği ve merakla beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Arkane ve Bethesda ortaklığında çıkacak olan Dishonored 2, oyuncularına sevinecekleri bir haber verdiler. Verilen bilgilere göre, Dishonored 2'nin çıkışına yakın yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan bu fragmanın live-action olduğu söylendi.

Dishonored'in devamı niteliğindeki Dishonored 2, yakın zamanda oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dishonored 2'de, Emily Kaldwin olarak oyuna başlıyorsunuz. İlerleyen bölümlerde, birinci oyundaki prenses Emily Kaldwin veya kahraman Corvo Attano olarak oyuna devam edebiliyorsunuz. Hem Corvo Attano, hem de Emily Kaldwin oyunda görevlere uğrayabiliyorlar. Bu oyunda Emily Kaldwin'in, diğer dünyadan gelen bir düşman tarafından tahttan indirilmesiyle, yeniden tahtını almasında yardımcı olacaksınız.

İlk serisinde beğenileri üzerine toplayan Dishonored, ikinci serisini bekleyen oyuncularına müjdeyi verdi. Çıkışına sayılı günler kalan Dishonored 2, oyuncuları için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanı, Bethesda Yotube hesabından paylaştı. Yayınlanan fragmanda, Emily ve Corvo yer alıyor. Emily'nin hesaplaşma sahnesine de yine fragmanda yer verilmiş. Aynı zamanda fragmanda kullanılan müzikte oyuncular tarafından beğenildi. 11 Kasım tarihinde oyuncularıyla buluşacak olan Dishonored 2, PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için piyasadaki yerini alacak. Yayınlanan fragmanı izlemek için, aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:





PAYLAŞ