Discovery+ ile Blutv arasında büyük birliktelik - Haberler - indir.com

Discovery+ ile Blutv arasında büyük birliktelik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-06 09:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz çeyrekte pazar payında önemli bir artış sağlayan BluTv artık, discovery+ belgesellerine ev sahipliği yapacak.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda ABD merkezli medya kuruluşu Dicovery'nin dijital içerik platformu discovery+’nın BluTV aracılığıyla Türkiye’deki yayın hayatına başlayacağını sizlerle paylaşmıştık. BluTv için oldukça önemli olan bu anlaşmanın platformun kullanıcı sayısını arttıracağı da kesin. Şuanda BluTV üyeleri discovery+ sekmesine basarak Discovery grubu tarafından yayımlanan belgeselleri Türkçe altyazılı olarak seyredebiliyorlar. Üstelik bunun için hiçbir ek ücret ödemek de gerekmiyor.

Discovery, BluTV’ye ortak olduDiscovery, BluTV’ye ortak oldu

Spordan belgesele, bilim kurgudan yemek programlarına kadar aradığın pek çok kategoride discovery+ belgeseli bulunuyor. Bu anlaşmanın en güzel taraflarından biri de yeni belgesellerinde güncel olarak BluTv aracılığıyla yayımlanacak olması.

Discovery içerikleri BluTV’de de olacak

Belgesel severleri oldukça mutlu edecek bu seçenek aynı zamanda sürekli aynı şeyleri izlemekten sıkılmış kullanıcılar içinde iyi bir alternatif. Eğer BluTv üyesiyseniz bugünden itibaren discovery+’a özel olan belgesellere ek Discovery TV grubundaki Discovery, Animal Planet, Food Network, OWNTV ve TLC kanalları için hazırlanan belgeselleri de seyredebilirsiniz. Ayrıca BluTV’de canlı TV bölümüne artık Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları da yer alıyor.

TV için hazırlanmış olan belgesellerde Türkçe dublaj seçeneği bulunurken D+ Originals için hazırlanan içeriklerde sadece Türkçe altyazı bulunuyor.

Discovery, BluTV’ye ortak oldu

Bu senenin BluTv ve Discovery arasında imzalanan anlaşmayla ABD’li medya grubu BluTv’nin yüzde 35 hissedarı oldu. Bu anlaşmayla ülkemizde kullanıcı sayısını arttırmanın yanı sıra, daha fazla yurt dışı pazarına da açılabilecek olan BluTv kullanıcılarına farklı abonelik sistemleri de sunmaya başladı. BluTv’nin aylık abonelik ücreti 19.90 TL. Ancak 1 sene boyunca platformu kullanmaya söz verirseniz yıllık 188.80 TL’den abone olabilirsiniz. Üstelik dilerseniz 12 ay taksit seçeneğiyle peşin ödemeden aylık 9.90 TL’ye de abone olabilirsiniz.

 


İlgili uygulamalar
Discovery ve BluTV ortaklığında yayımlanması muhtamel içeriklerDiscovery ve BluTV ortaklığında yayımlanması muhtamel içerikler
BluTV ücretsiz oldu!BluTV ücretsiz oldu!

PAYLAŞ