Discord'un mobil sürümüne ekran paylaşma özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Discord'un mobil sürümüne ekran paylaşma özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-17 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Discord, mobil ekran paylaşım özelliğini birkaç gün içerisinde tüm mobil kullanıcılar için aktif hale getireceğini açıkladı. Şöyle ki ekranınızı yansıtarak buna eşlik eden arkadaşınızla beraber Instagram hikayelerini ya da YouTube videolarını sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha fazlasını yapmanız da mümkündür. 

Discord ekran paylaşım özelliğiyle deneyimi geliştiriyor

Discord'un bu yeni özelliği ile beraber arkadaşlarınızla beraber hikaye izlemek ve TikTok videolarını yorumlamak mümkündür. Discord, video oyun oynamaktan keyif alan oyuncular için geliştirilen sesli-yazılı iletişim programı olarak sektörde adından söz ettiriyordu. Bugün, sosyalleşme uygulaması arasında popüler bir yere sahip olan bir uygulama olarak adından söz ettiriyor. 250 milyondan fazla kullanıcı sayısına sahip olan şirketin getirdiği mobil cihazlar için ekran paylaşma özelliği oldukça akıllıca bir hareket olarak değerlendirildi. Bu sayede ise ekranınızı ve dilediğiniz her şeyi bulduğunuz kanaldaki herkese paylaşmanız mümkün hale geliyor. 

Discord için Discord için "Gürültü azaltma" özelliği test aşamasında

Örnek vermek gerekirse TikTok ya da Twitch üzerinden bir şey izleyeceğiniz zaman bu özellikten faydalanabilirsiniz. Ekran paylaşma özelliği sayesinde uzaktaki bir arkadaşınızla gerçek zamanlı olarak bu seyir keyfini beraber yaşamanız mümkün olacak. Üstelik hem sohbet edip hem de bunun keyfini çıkarabilirsiniz. Üzerine konuşma yaparken aynı zamanda mobil ekranındaki bir fotoğrafa yorum yapabilir, videolara beraber gülebilir ve bir filmi dahi beraber seyredebilirsiniz. Pandemi süreci boyunca birçok alışkanlık değişim gösterdi. Değişen alışkanlıklardan biri de bir şeyler izleme alışkanlığı oldu. Artık uzaktaki bir arkadaşınızla beraber bir şeyler izlemek için bu özellik sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Bu tarz uzaktan da olsa sosyalleşme anlamında oldukça faydalı olarak değerlendiriliyor. Söz konusu özellik ile beraber kullanıcılar daha donanımlı bir kullanım elde ederek uzaktan da sosyalleşme imkanını elde edebilirler. Discord bu özellik ile beraber kullanıcı deneyimini daha da geliştirdi. 

 


İlgili uygulamalar
Discord'un artık tek noktası oyun olmayacakDiscord'un artık tek noktası oyun olmayacak
Discord, 4 milyondan fazla spam kullanıcısını banladıDiscord, 4 milyondan fazla spam kullanıcısını banladı
Discord ekran paylaşım özelliğini test etmeye başladıDiscord ekran paylaşım özelliğini test etmeye başladı

PAYLAŞ