Discord Nitro abonelerine üç aylık YouTube Premium müjdesi - Haberler - indir.com

Discord Nitro abonelerine üç aylık YouTube Premium müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Oyuncuların sıklıkla tercih ettiği iletişim formu Discord, Nitro abonelerine ücretsiz bir şekilde YouTube Premium veriyor. 

Epic Games ve Discord ortaklığında geçtiğimiz aylar içerisinde abonelere ücretsiz bir şekilde Nitro fırsatı verilmişti. Bu kampanyadan faydalananlar, hala ücretsiz Nitro hizmetini kullanabilirken konuyla ilgili olarak güzel bir haber daha verildi. Discord, Nitro abonelerine gönderilen bildirimler üç ay boyunca geçerli olacak ücretsiz YouTube Premium hizmetinin adeta müjdesi verildi. 

Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!

Discord, ücretsiz YouTube Premium nasıl alınabilir?

Ücretsiz olarak dağıtmış olduğu oyunlar ile adından sık sık söz ettiren Epic Games Store’a geçtiğimiz aylar içerisinde Discord uygulaması da dahil olmuştu. Kurulan bu ortaklığın kullanıcı kısmına yansıyan bir ödülü olarak Epic Games, daha önce Nitro abonesi olmayanlara üç  aylık Nitro erişim kodu vermişti. Discord, YouTube Premium ile kurmuş olduğu bu yeni ortaklık kapsamında buna benzer bir hediye ile kullanıcılarını mutlu ediyor. Eğer sizde Discord Nitro abonesiyseniz, hesabınıza üç aylık YouTube Premium hediyesi tanımlanacak. Nitro’yu Epic Games’ten ücretsiz almış olsanız dahi hizmetten ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Her durumda Nitro'nun 9.99 dolar fiyat etiketine sahip olan bu paket, hesabınızda da tanımlı halde olması gerekiyor. 

Ücretsiz YouTube Premium imkanından nasıl faydalanılır?

İlk olarak Discord Nitro tanımlı hesabınıza herhangi bir platform üzerinden giriş yapın. Muhtemel olarak Nitro abonesiyseniz karşınıza gelen ilk ekranda bir bildirim ile karşılaşacaksınız. Eğer karşılaşmazsanız da sorun değil, aşağıdaki adımlar ile işlemlere devam edebilirsiniz. 

Öncelikle Discord Nitro tanımlı hesabınıza herhangi bir platformdan giriş yapın. Muhtemelen Nitro abonesiyseniz açılışta bir bildirim ile karşılaşacaksınız. Eğer karşılaşmazsanız sorun değil, aşağıdaki adımları takip edin:

Kullanıcı ayarlarına girin.

Ayar listesinden “Hediye Envanteri” sayfasını bulun.

Sayfada “YouTube Premium (üç aylık)” hediyesini göreceksiniz.

“Kodu gör” butonuna tıklamanızın ardından karşınıza çıkan kodu kopyalayın.

 YouTube’un kod kullanma sayfasına girin ve Discord’un size verdiği kodu yapıştırın.

Bu koddan, daha önce YouTube Premium, Music Premium ya da Play Music abonesi olmuş kişiler faydalanamaz. Denemek istediğinizde kodu daha önce kullandığınıza dair hata alabilirsiniz. Kodu en geç 30 Ekim 2021’e kadar almalı ve 1 Aralık’a kadar etkinleştirmelisiniz.


YouTube Premium üyelik iptali nasıl yapılı?YouTube Premium üyelik iptali nasıl yapılı?
YouTube Premium üyeler için yeni bir özellik daha sunacak!YouTube Premium üyeler için yeni bir özellik daha sunacak!
Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!

PAYLAŞ