DiRT Rally 2.0 kariyer modu netleşiyor - Haberler - indir.com

DiRT Rally 2.0 kariyer modu netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 15:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Codemasters tarafından geliştirilen DiRT Rally 2.0 ile ilgili en çok merak edilen kariyer modu ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. İşte son gelişmeler.

Codemasters’ın en çok sevilen oyun serilerinden birisi olan DiRT Rally için hayranlar gelişmeleri yakından takip ediyor. İlk oyun ile birlikte yakalanan başarının ardından gözler oyunun ikinci versiyonuna çevrilmişken şu ana kadar gelen bilgiler ve geri dönüşler firmanın başarısını sürdüreceği yönünde.   İlk seride olduğu gibi DiRT Rally 2.0’da da kariyer moduna yer verilecek fakat bu bölüm daha da geliştirilecek.

Dirt Rally için Multiplayer Mod Güncellemesi GeldiDirt Rally için Multiplayer Mod Güncellemesi Geldi

DiRT Rally 2.0 kariyer modu nasıl olacak?

Oyunun tasarım bölümünde çalışan Ross Gowing tarafından verilen bilgilere göre yeni oyunda kariyer modu 5 bölüm üzerine inşa edilecek. Zorluk ve deneyim seviyelerine bağlı olarak kullanıcıların bu seviyelerde yükseleceği kariyer modunun en üst seviyesi ise master olacak. Aşama aşama ilerlemenin biraz daha kolaylaştırıldığı oyunda, seviye atlamak kolay olsa da en üst seviyede kalmak oldukça zor olacak. Bu nedenle master seviyesinde hata yapma şansı daha da azalacak ve daha başarılı sonuçların alınması gerekecek. Gelen bilgilere göre oyun içi bir diğer bölüm olan Rallycross için de benzer şartların geçerli olacağı konuşuluyor.

Dirt Rally için Multiplayer Mod Güncellemesi Geldi

DiRT Rally 2.0 ne zaman çıkıyor?

Oyun ile ilgili pek çok detay netleşmiş olsa da oyun henüz piyasaya sürülmedi. Eylül ayı itibari ile tanıtımlarına başlanan oyunun 26 Şubat tarihi itibari ile piyasada satışa çıkması bekleniyor. Oyunun destekleneceği platformlar ise Playstation 4, PC ve XBOX One olacak. Oyun içerisinde 6 ülkedeki farklı etaplar oynanabilir durumda olacak. Fakat oyunun çıkış tarihine uzun bir süre olmasına karşın bu kadar çok konuşulması beklentileri daha da arttırmış durumda.


Dirt Rally 2.0 İçin Tanıtım Videosu YayınlandıDirt Rally 2.0 İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Dirt Rally Multiplayer Mod


PAYLAŞ