Dirt Rally 2.0 İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Dirt Rally 2.0 İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yarış sever oyuncuların hoşuna gidecek bir duyuru ile karşınızdayız. Bir süredir beklenen Dirt Rally 2.0 için çıkış tarihi ve tanıtım videosu yayınlandı. Geliştiricilerin uzun zamandır üzerinde çalıştığı bu yarış oyunu sunacağı grafikler ve dinamik oynayış yapısı ile dikkat çekiyor. İngiliz geliştirici Codemasters tarafından gelişim süreci geçiren Dirt Rally 2.0 yayınlanma tarihi de belli olmuş oldu. Resmi olarak FIA World Rallycross Championship lisansı ile 8 adet resmi WRX lisanslı piste sahip olan oyun ayrıca ABD, Polonya, İspanya, Yeni Zelanda ve Arjantin gibi yerlerinde bazı pistleri bulunacak. Oyun içeriği bakımından oldukça yoğun ve zengin bir içeriğe sahip olacak bu oyun yarış oyunları arasında oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

Uygun Fiyatlı Çıkış Yapacak

Dirt Rally 2.0 oyununu PlayStation 4, PC ve Xbox One platformları için göreceğiz. Şirket tarafından açıklanana göre oyun resmi olarak 26 Şubat 2019 tarihi ile beraber piyasadaki yerini alacak. Fiyatı henüz belli olmayan oyun için karşılaştırma yapacak olursak geçtiğimiz yılın Haziran dönemi ile pazara çıkan Dirt 4 modelinin ülkemiz ön sipariş fiyatı Steam üzerinde 89 TL olarak yayınlanmıştı. Bu ortalama rakamlara göre Dirt Rally 2.0 oyununu oldukça uygun fiyat etiketlerine sahip olması bekleniyor.

Çıkış tarihi duyurusu haricinde Dirt Rally 2.0 oyunu hakkında tanıtım videosu da yayınlandı. Yeni Dirt Rally 2.0 oyunu üst seviye grafiklerin yanı sıra sunmuş olduğu atmosfer ile de dikkat çekiyor. Özellikle harita çeşitliliği ve pist farklılıkları ile oyun oldukça zengin olacak. Oyun 26 Şubat tarihi ile beraber çıkışını gerçekleştirdiğinde fiyatı ve oynayış deneyimi üzerine daha fazla bilgi sahibi olacağız. Dirt Rally 2.0 hakkında daha detaylı deneyim sahibi olmak için yayınlanmış olan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ