Dilediğin Kadar Kahve, Kahve Kap'ta! - Haberler - indir.com

Dilediğin Kadar Kahve, Kahve Kap'ta!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yerli kahve tutkunlarını hedefleyen ve adeta çaycılara göz kırpan Kahve Kap, İstanbul'daki 3.dalga kahvecilerin enfes kahvelerini paketlerde toplayan ve uygun fiyatlarla kullanıcıların satın almasını sağlayan bir mobil uygulamadır.

Her paketinde farklı oranlarda indirimler sunan uygulama sayesinde istediğiniz paketi satın alabilir, Kahve Kap ağında bulunan kahvecilerden birine uğrayarak sıcak bir filtre kahve ya da Espresso'yu uygulamadaki kuponu göstererek içebilirsiniz.

Uygulamada 3 farklı pakette aylık 27 TL'den 402 TL'ye kadar uzanan 15 farklı seçenek sunuluyor. Ayrıca Kahve Kap, mekanda para ödemekle uğraşmak istemeyen ve daha ucuza kahve içmek isteyen kullanıcılar için de ideal.

Uğur Atar ve ekibi tarafından geliştirilen Kahve Kap, şimdilik 12 işletme ile anlaşmış durumda. Geliştirici İstanbul'da 60 tane bağımsız kahve dükkanının olduğunu tahmin ettiklerini ve bu dükkanların tümüne ulaşmaya çalıştıklarını belirtiyor. Ayrıca Kahve Kap sistemine dahil olmak isteyen işletmeler kahvekap.com üzerinden başvuru yapabiliyorlar.

İşletmeler için Kahve Kap, yeni müşteriler kazanılmasına ve müşteri kitlesinin genişletilmesine, dijital pazarlama yaparak markanın tanınmasına, müşterilere daha kolay promosyon yapılmasına ve internetteki varoluşun arttırılmasına, hizmetlerin ve ürünlerine geliştirilmesine, sipariş ve ön ödeme süreçlerinin optimize edilmesine ve işletmelerin müşterileri ile daha güçlü bağ kurmalarına yardımcı oluyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android veya iOS cihazınızda kullanabileceğiniz Kahve Kap uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ