Dikkat çeken telefonlara bir yenisi ekleniyor: Vivo V17 - Haberler - indir.com

Dikkat çeken telefonlara bir yenisi ekleniyor: Vivo V17

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-02 20:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cihaz üreticisi Vivo V17, geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan ve oldukça farklı bir tasarıma sahip olduğu düşünülen cihazlarda arasında yer almıştı. Cihaz bugün itibariyle tekrar gündemde yer almayı başardı. Cihazın Hindistan'a özel versiyonu ve yeni tasarımı ile karşı karşıyayız. 

Vivo V17, yeni bir tasarım ile gündemde

Geçtiğimiz ay içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen Vivo V17, kamera kurulumu ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Öyle ki devrik pozisyonda gözüken kamera kurulumu kullanıcılar tarafından dikkatleri toplamıştı. Sadece bu değil aynı zamanda bu özellikleri ile de dikkatleri üzerine toplayan Vivo V17, yeni bir tasarım ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Devrik bir karenin içerisine yerleştirilen bu dörtlü kamera kurulumunda bu sefer de yeni trend takip ediliyor. 

Vivo V17 Pro özellikleri ve fiyatıVivo V17 Pro özellikleri ve fiyatı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung Galaxy S11'de yer aldığı düşünülen kare tasarımlı kamera kurulumuna oldukça benzeyen yeni Vivo V17 üç adet alt alta kamera sisteminde en altta yer alan kameranın hemen yan kısmında bir kamera daha yer alacak. Konu ile ilgili sızdırılan görselin Pro modelinde mi yoksa standart modelinde mi olduğu henüz kesin olmasa bilinmese de bilgilerin kısa süre içerisinde resmiyet kazanacağı düşünülüyor. Hindistan pazarı dışında da yer alması beklenen bu cihazın delikli ekranı ve özellikleri de dikkat çeken durumlar arasındadır. 

Vivo V17 özellikleri

Adından sık sık söz ettiren şirketlerden bir diğeri de Vivo. Başta tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan Vivo V17 adlı akıllı cihaz iView adlı ekran özelliğine sahiptir. Vivo V17 Full HD Plus çözünürlüklü 6.44 inç bir ekran özelliği ile karşımıza çıkan Vivo V17 6.44 inçlik bir ekrana sahiptir. Bu da cihazın kullanımını oldukça kolay hale getirecek gibi gözüküyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonun arka kısmında yer alan birinci kamera 48 MPf/1.8 diyafram aralığına sahip olup, 8 MP ve f/2.2 diyafram aralığına sahip olan ikinci kameranın yanı sıra ek olarak 2 MP özelliğine sahip üçüncü kamerada alt alta yerleştirilmiş durumdadır. Bu kamera sisteminin hemen yan kısmında ve LED Flaş'ın hemen altında makro lensli bir kamera daha yer alıyor. 

Cihazın ön kısmında yer alan selfie kamerası 32 MP bir sensöre sahip olup geniş açılı çekim özelliğine sahiptir. Cihazın donanım kısmında ise Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisi ile karşı karşıya geliyoruz. Bununla beraber aynı zamanda cihazda 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile kullanıcılar sorunsuz bir cihaz kullanımı elde edebilecekler. USB-C bağlantı noktası ile beraber cihazda 18W hızlı şarj desteği olan cihaz, 4500 mAh batarya ile cihaz güçleniyor. Glacier Ice ve Midnight Ocean renk çeşitliliğine sahip olarak raflarda yerini alması beklenen cihazın ekran kısmında parmak izi okuma özelliği de yer alıyor. Söz konusu bu akıllı cihaz tahmin edilen fiyatı ise 279 dolar şeklinde olacağı düşünülüyor. Yakın zamanda gelecek olan V17'nin şimdiden merak uyandırdığını söylemek yanlış olmayacak. 



PAYLAŞ