Dikkat Çeken 5 Red Dead Redemption 2 Detayı - Haberler - indir.com

Dikkat Çeken 5 Red Dead Redemption 2 Detayı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının en popüler ve sıcak ismi olan Red Dead Redemption 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyun henüz geçtiğimiz hafta ile beraber resmi çıkışını gerçekleştirmiş ve oyuncular tarafından bir hayli beğenilmişti. Şimdi ise oyun hikayesi ilerlerken oyuna dair yeni şaşırtıcı detaylar ve gizemler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bizde sizlere bu içeriğimiz de oyun içerisinde yer alan ve yapabileceğiniz 5 farklı detaydan bahsedeceğiz. 2018’in en iddialı ve beklenen oyunun olan Red Dead Redemption 2 bir Rockstar Games yapım olarak piyasaya giriş yaptı. Tıpkı GTA 5’de olduğu gibi oyun içinde birçok ince detay ve özellik yer alıyor. Gelin şimdi Red Dead Redemption 2’nin 5 güzel detayını sizlerle paylaşalım.

Red Dead Redemption 2 – 5 Farklı Oyun Detayı

Üzeriniz Çamurlu İse İşler Değişebiliyor

Red Dead Redemption 2 Hakkında 5 İlginç BilgiRed Dead Redemption 2 Hakkında 5 İlginç Bilgi

Oyun içerisinde yönetmiş olduğunuz karakter Arthur Morgan duruma göre çamurlu yollardan geçebilir ve üzeri tamamen çamurla bulanabilir. Bu durumda ise Arthur bar veya başka bir mekana girdiği zaman yer alan insanlar size kötü bakıyor ve sizin hakkınızda kötü düşüncelere sahip olabiliyor.

Ayı Kafasından Şapka

Oyun içerisinde neredeyse herkes şapka takıyor. Bu durumda ise farklı tasarıma sahip şapkalar dikkat çekebiliyor. Bu noktada bir ayı tuzağı ile ayı avı gerçekleştirirseniz bu ayının kafasını alıp kendinize bir şapka yapabilirsiniz. Ayrıca ayının diğer parçalarını yine farklı kıyafetlere dönüştürebilirsiniz. Fakat ayı şapkasının kafanızda absürt bir görüntü oluşturduğunu belirtelim. Bir diğer  yandan ise ara sinematik sahnelerde bile şapka kafanızdaysa ayı şapkalı olarak gözükeceğinizi hatırlatalım.

Gaz Lambalarını Patlatmak

Oyun içerisinde bir aksiyon sahnesinde silahla çatışmak ve hedef almak biraz zor olabiliyor. İnsanlara nişan alma problemi yaşıyorsanız düşmanınızın gaz lambalarına ateş ederek havaya uçurabilir ve daha kolay bir şekilde yok etmiş olabilirsiniz.

Oyunda Dünya Durmuyor

Red Dead Redemption 2 her ne kadar göreve dayalı bir oyun olsa da, açık dünya yapısı ile de biliniyor. Bu noktada bir çete elemanı ile yaptığınız konuşmalar veya oyunda yaşadığınız bazı kazalar daha sonrasında kelebek etkisi olarak ilerleyebiliyor. Bu noktada çeşitli diyaloglar ve oyun için senaryonun ne kadar detaylı olduğu da ortaya çıkmış oluyor.


Red Dead Redemption 2 satışa sunulduRed Dead Redemption 2 satışa sunuldu

PAYLAŞ