Dijital Teknoloji'nin Kalbi Webit Kongresi'nde Atacak (Video) - Haberler - indir.com

Dijital Teknoloji'nin Kalbi Webit Kongresi'nde Atacak (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dijital teknoloji ve telekom sektörlerinden dünya liderlerinin bir araya geleceği Webit 2014, 6.kez İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Webit Küresel Kongresi, 110 ülkeden 10.000'in üzerinde katılımcıyla Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya arasındaki en etkili dijital teknoloji köprüsü olma amacını taşıyor. 

1 - 2 Ekim tarihlerinde Türkiye'de gerçekleşecek ve indir.com'unda sponsor olarak katılacağı Webit 2014 Kongresi'nde, Fortune 500 şirketlerinin C seviyesindeki yöneticileri konuşmacı olacak. Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı, Geleceğin Liderleri Konferansı, Girişimcilik Fuarı, Geleceğin Teknolojileri Zirvesi gibi 7 farklı etkinlikte bu kongrede yapılacak.

Webit Kongresi 2014

C Seviyesi yöneticilerin yüzde 57'nin üzerinde katılım sağladığı ve premium aktivitelerin düzenleneceği etkinlikte ayrıca katılımcılar; Apple, PayPal, Google, Facebook, Yahoo!, Unilever, Stripe, Ubuntu ve Nissan dahil olmak üzere global ve bölgesel teknoloji devleriyle birlikte dünyanın en yenilikçi şirketlerini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. 

Ayrıca Webit Küresel Kongresi'ne Beat, Forbes, The Economist, Wall Street Journal, Mashable, Guardian ve CNN gibi tüm dünyadan 300'den fazla akredite medya organları da kongredeki etkinlik ve olayları tüm dünya ile aynı anda paylaşacaklar.

Sosyal ağ etkinliklerinin yanı sıra Fashion TV tarafından desteklenen dünyaca ünlü Webit Partisi de kongreye katılacaklara eşsiz bir deneyim yaşatacak. Kongre ile ilgili daha fazla bilgi için Webit 2014 Kongresi web sitesini ziyaret edebileceğiniz gibi kongreye katılmak ve erken kayıt avantajlarından yararlanmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Son olarak Webit Kongresi 2013'e katılan Küresel Teknoloji Liderleri'nin izlenimlerini görebileceğiniz Webit Kongresi Tanıtım Videosu'nu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Webit Kongresi 2014 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ