Dijital Not Defteri Uygulaması Bamboo Paper (Video) - Haberler - indir.com

Dijital Not Defteri Uygulaması Bamboo Paper (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Wacom imzalı Bamboo Paper, sadelik ile görsel ifade ve yaratıcı düşüncenize hitap eden özellikleriyle mobil cihazlarınız üzerinde yazı yazma ve çizim yapma deneyimi sunan dijital bir not alma uygulamasıdır.

Bugüne kadar yayınlanmış not alma uygulamaları arasında kullanım yönünden basit bir not alma deneyimi sunduğunu açık bir şekilde söyleyebileceğimiz Bamboo Paper, tabletlerinizi sıradan bir kağıt gibi kullanmanıza ve notlarınızı kolay bir şekilde almanıza olanak veriyor.

Bamboo Paper

Birden fazla platformu destekleyen özelliğiyle düşünce, plan ya da fikirlerinizi dijital ortamda saklayarak paylaşmanızı da sağlayan uygulama ayrıca Wacom imzalı S-Pen türündeki dijital kalemleri de destekliyor. Bu sayede uygulama aracılığıyla tabletlerinizde el yazısıyla notlar alabilir, eskiz çalışmaları yapabilir ya da çizimlerinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Kalem ya da herhangi bir aksesuara sahip olmayan kullanıcılar içinde elle yazı yazma ve not alma imkanına sahip olan uygulama aldığınız notlara resim, dijital fotoğraf ya da krokiler eklemenize de imkan tanıyor.

Ayrıca uygulamayla aldığınız notlarınızı Dropbox ya da Evernote gibi bulut depolama servislerine aktarabilir veya Twitter, Facebook, Tumblr sosyal ağlarında bulunan hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iOS ya da Windows 8 işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bamboo Paper uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Bamboo Paper Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ