Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak! - Haberler - indir.com

Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-17 23:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

PUBG Mobile için geliştirilen yeni oyun içi yenilik, özellikle ebeveynleri mutlu etti. İşte PUBG Mobile için dijital kilit detayları. 

Beklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladı

PUBG mobile incelemePUBG mobile inceleme

PUBG Mobile, piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren küçük büyük herkesi etki altına almayı başardı. Saatlerde oyun başında duran oyuncular, kısa süre içerisinde ebeveynleri tedirgin etmeye başlarken yeni geliştirilen kilit ile birlikte oyun için ebeveynlere bir imkan tanınmış oldu.

PUBG Mobile büyümesini sürdürüyor

Oyuna böyle bir özelliğin gelmesi her ne kadar oyun için dezavantaj gibi gözükse de bu hareket, büyük bir takdir toplamış durumda. Günlük 30 milyonu aşkın kullanıcının bulunduğu PUBG Mobile için geliştirilen bu özellik, aynı zamanda diğer online oyunlar için de bir örnek teşkil edebilir. Aynı zamanda özellikle Hindistan ve Çin gibi ülkede gençlerin intihar etmeye başlaması, yüksek donanımlara sahip cihazlara yönelimin olması PUBG Mobile için bir diğer tehlikeyi getirmeye başlamıştı.

Kısıtlı bölgelerde PUBG Mobile kilit özelliği sunuldu

PUBG Mobile için geliştirilen kilit özelliği şu anda Çin’de aktif olarak kullanıma sunulmuş durumda. Kısa süre içerisinde diğer bölgelerde de sunulacak olan özellik ile birlikte oyuncuların bu konuda sınırlamalar dahilinde oyuna dahil olması mümkün olacak. Yeni özelliğin Türkiye’de aktif olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Başlıyor!


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ