Dijital Kart Oyunu Hearthstone'un iPad Versiyonu Çıktı (Video) - Haberler - indir.com

Dijital Kart Oyunu Hearthstone'un iPad Versiyonu Çıktı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en büyük oyun geliştiricisi Blizzard tarafından geçtiğimiz haftalarda masaüstü versiyonu resmi olarak yayınlandığını duyurduğumuz dijital kart oyunu Hearthstone'un iPad sürümü, App Store'de ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

World of Craft karakterlerinin yer aldığı oyunda oyuncular, diledikleri bir karakteri seçerek ona özel desteler oluşturmalı ve rakiplerine karşı bu desteler ile mücadele etmeliler. Oynanış tarzına göre agresif ve defansif desteler oluşturabileceğiniz oyunda oyuncular arkadaşları ile ya da diğer oyuncularla karşılıklı olarak da mücadele edebiliyorlar.

iPad için Hearthstone

Oyun mantığını kavrayarak tecrübe kazanan oyuncular Hearthstone içerisinde bulunan dereceli maçlara ya da arena maçlarına girebilecekleri gibi bu maçlar için 150 altın ödemeleri ya da oyun içi satın alma yoluyla para karşılığında buradaki müsabakalara katılabiliyorlar.

Herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen Android, iPhone ve Windows Phone sürümlerinin de çıkacağını tahmin ettiğimiz Hearthstone, şu an sadece Avustralya, Kanada ve Yeni Zellanda'daki kullanıcılar için iOS uygulama mağazasında yerini aldı. 

Dijital kart oyunu Hearthstone'un iPad sürümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilir ve oyun için hazırlanmış olan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

iPad için Hearthstone Oynanış Videosu


PAYLAŞ