Dijital Kart Oyunu Hearthstone Resmi Olarak Yayınlandı - Haberler - indir.com

Dijital Kart Oyunu Hearthstone Resmi Olarak Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Oyun geliştiricisi Blizzard Entertainment tarafından ortaya çıkarılan açık beta sürecindeki dijital kart oyunu Hearthstone:Heroes of Warcraft'ın resmi olarak yayınlandığı duyuruldu.

Amerika üzerinde resmi olarak yayınlandığı duyurulan Hearthstone:Heroes of Warcraft için açıklama yapan şirket 'Oyunun beta sürecinin sona erdiğini ve beta süreci boyunca kendilerine yorumları ve geri bildirimleriyle destek olan tüm katılımcılara teşekkür ettiklerini ve daha önce Hearthstone oynamayan oyuncuların yüksek tempolu strateji ve kart oyunu oynamalarının tam zamanı olduğunu' bildirdi.

Tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan oyunda Mage, Priest, Druid, Hunter, Shaman, Warlock, Paladin, Rogue ve Warrior olmak üzere kontrol edebileceğiniz 9 farklı karakter yer almakla beraber önümüzdeki aylarda eklenecek olan yeni karakterlerin de oyuna dahil olacağı yine geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

Hearthstone Kartları

Kendi dijital kart destelerinizi oluşturarak diğer oyunculara karşı mücadele edeceğiniz Hearthstone: Heroes of Warcraft'a başlamadan önce, oyundaki yetenekler ile desteleri deneyebilmeniz için oyun içerisinde bulunan yapay zekaya karşı mücadele verebileceğiniz bir de özel bölüm bulunuyor.

Hem Windows hem de Mac sistemine sahip bilgisayarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oynanış videosu'nu izleyerek de oyunu nasıl oynayacağınıza dair bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Hearthstone:Heroes of Warcraft Oynanış Videosu


PAYLAŞ