Dijital hayatınızı kolaylaştıracak 5 USB-C aksesuarı - Haberler - indir.com

Dijital hayatınızı kolaylaştıracak 5 USB-C aksesuarı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 23:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

USB-C aksesuarları için son dönemlerde birbirinden farklı ve işlevsel gelişmeler yaşanırken hayatınızı kolaylaştıracak ve dijital işlerinizi daha da basit hale getirecek 5 USB-C aksesuarı sizler için bir araya getirdik. 

Type-C Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Essential’dan Telefon Fiyatına Aksesuar!Essential’dan Telefon Fiyatına Aksesuar!

1. AlsterPlus: Ultra Güçlü USB-C Pil Takımı

100W / 27000mAh pil ile gelen AlsterPlus, kendi USB şarj ünitesine sahip dünyanın en güçlü pil ünitesi. Aynı anda birden fazla cihazı şarj etmenizi sağlayan iki USB-C portu ve iki USB-A portu sayesinde uyum sorununu ortadan kaldıran AlsterPlus, üstelik güçlü yapısıyla da şarj ihtiyacını yüksek oranda karşılıyor. Üstelik hızlı şarj desteği de en büyük artısı.

2. Omnia P5 Duvar Şarj Cihazı + Seyahat kabloları

Nerede olursanız olun dizüstü bilgisayarlarınızı, akıllı telefonlarınızı ve oyun konsollarınızı Omnia P5 ile doldurabilirsiniz. USB-C ve USB-A aygıtları için hızlı, yüksek güçte şarj sağlayan Omnia, daha hızlı şarj için PD3.0 ve Qualcomm Hızlı Şarj (QC3.0) teknolojilerini destekler.

3. ANCHOR paslanmaz çelik kablo ve USB-C desteği

Cihazlar arası şarj kablosu konusunda en popüler ürünlerden birisi olan ANCHOR, hem Android hem de Apple cihazlarını şarj etme. noktasında destek sağlıyor. USB-C, Lightning veya MicroUSB (USB-C dâhil) konektörlerini kolayca çıkartmanız adına manyetik bir uca sahip. Güçlü ve kolay aşınmayan malzemelerden yapıldığı için günlük aşınma ve yıpranma ile ilgili herhangi bir problem yaşamanız da bu ürün ile mümkün değil.

4. MacBook Pro için 6-in-1 USB-C Hub

MacBook Pro'nuzun yalnızca iki bağlantı noktası olması eğer sizi üzüyorsa bu konuda aksesuar yardımınıza koşacak. USB-C hub ile altı adet girişe sahip olabilirsiniz. Üstelik bu 6 girişin iki adet USB-C, iki adet USB-A 3.0, bir SD ve microSD bağlantı noktası içermesi ise bağlantı noktasında sizi sınırsız hale getiriyor. Diğer cihazları şarj etmek veya 5K video göndermek istediğinizde, bu cihaz tamamen ihtiyacınızı karşılayabilecek düzeyde.

5. Choetech USB-C - HDMI kablosu

Dizüstü bilgisayarınızı veya akıllı telefonunuzun ekranını daha da büyük bir ekranda görüntülemek istediğinizde ek aparatlara ihtiyacınız olacaktır. USB-C cihazlarınızı TV'nize veya monitörünüze, yüksek kalitede çözünürlükle ve kristal netliğinde aktarmanızı sağlayan Choetech bu işlerde kullanmanız gereken ilk ürünlerden birisi. Kablonun altın kaplama konektörü sayesinde içeriğiniz tutarlı bir şekilde bağlı kalacağı gibi dayanıklı şekilde üretilen ürün uzun yıllar boyunca sorunsuz bir kullanım sağlayacaktır. 

iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü 


Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuarApple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar
Mate 20 Pro İçin En İşlevsel AksesuarlarMate 20 Pro İçin En İşlevsel Aksesuarlar

PAYLAŞ