Dijital Dergiler ve En Popüler Çizgi Romanlar SMAG'da - Haberler - indir.com

Dijital Dergiler ve En Popüler Çizgi Romanlar SMAG'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sadece Samsung cihaz kullanıcıları için geliştirilmiş olan dijital dergi ve çizgi roman uygulaması SMAG; Kommiks platformu aracılığıyla birbirinden popüler çizgi romanları Türkçe olarak kullanıcılarına ulaştırıyor.

Samsung Electronics, Galaxy S5'te yüklü olarak gelen ve diğer Samsung cihazları için güncelleme ya da SamsungApps üzerinden indirilerek kullanılabilen SMAG uygulaması kapsamında, dijital dergi ve çizgi roman hayranlarını sevindirecek bir uygulamayı duyurdu.

Sadece Samsung kullanıcılarını ilgilendiren duyuruda, Saran Online tarafından kurulan Kommiks platformu altında sunulan Örümcek Adam, Kaptan Amerika, Demir Adam ve X-Men gibi popüler süper kahramanların yer aldığı çizgi romanlar bundan sonra Türkçe olarak okuyucular ile buluşacak.

Samsung SMAG

Bunun yanı sıra Samsung, SMAG uygulaması kapsamında kullanıcılarına kadın, moda, erkek, spor, gezi, oyun, müzik ve teknoloji alanlarına yönelik Türkiye'de ulusal olarak yayın yapan dijital dergileri de mobil cihaz kullanıcılarına sunacak.

SMAG kapsamında bu dergilerin bir kısmı ücretsiz olarak sunulacağı gibi aynı zamanda bazıları için düzenlenecek olan kampanyalar dahilinde okuyucular bu dergilere indirimli olarak uygulanacak cazip ücretler karşılığında da sahip olabilecekler.

SMAG kapsamında değeri 80 TL'nin üzerinde içerik, ücretsiz olarak Samsung kullanıcılarına sunuluyor.





PAYLAŞ