Diğer Android amiral gemilerinde olmayan Huawei Mate 20 serisinin 7 özelliği - Haberler - indir.com

Diğer Android amiral gemilerinde olmayan Huawei Mate 20 serisinin 7 özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 09:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei geçtiğimiz başında, dört yeni mobil cihazdan oluşan yeni Mate 20 serisini tanıttı. Mate 20, Mate 20 Pro, Porsche Design Mate 20 RS ve Mate 20 X olarak tanıtımı yapılan bu cihazlar oldukça dikkat çekerken markanın yeni telefonları ile kendi çıtasını da yükselttiği net bir şekilde görüldü. Ayrıca tanıtımdan önce beklendiği gibi, Huawei şu anda diğer amiral gemisi Android akıllı telefonlarda henüz mevcut olmayan heyecan verici özellikleri de bir araya getirerek yeni telefonlarında sundu.

Mate 20 Pro Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

7.2 İnç Ekranlı Huawei Mate 20 X Oyuncuların Dikkatini Çekecek7.2 İnç Ekranlı Huawei Mate 20 X Oyuncuların Dikkatini Çekecek

İlk fark ekranda

Huawei'nin Mate 20 Pro adlı amiral gemisi oldukça havalı fakat marka orijinal bir tasarımla neredeyse hiç ilgilenmiyor. diğer markalardan esinlenen Huawei yeni modelinde Samsung’un kavisli Infinity ekranını ve Apple’ın iPhone X çentiğini bir araya getirerek diğer telefonlarda olmayan bir özelliği sunmayı başarmış.

Parmak izinde daha etkileyici

Huawei, ekranda parmak izi teknolojisini geliştirmiş durumda. Dinamik Basınç Algılama teknolojisiyle gelen yeni parmak izi okuyucusu alternatiflerden yüzde 30 daha hızlı.

İşlemcisi ile Android dünyasında tek

Mate 20 serisinde telefonlara güç veren işlemci 7nm Kirin 980. Şu anda Android ekosisteminde Huawei bu tercihi ile rakipsiz duruma geldi.öyle ki Samsung ve diğer markalar gelecek bahar itibari ile 7nm işlemcileri sunmayı planlıyor. Huawei'nin bu konuda tek rakibi ise Apple.

Karşınızda Huawei Mate 20

Özel soğutma sistemi

Mate 20 X modelinde telefonun daha hızlı soğuması için grafen içeren yeni soğutma sistemi kullanılmış durumda. bu bakımdan bu soğutma sistemi ile oldukça özel bir konumda. üstelik telefonun ağır oyunlar için de optimize edildiği de özellikle vurgulanmış durumda.

Kamerada yapay zeka desteği

Huawei yeni seride aynı zamanda LG'yi dahi geride bırakacak bir donanım sunmayı başardı. Gerçek zamanlı düzenleme için destekli video kaydı, 2.5 cm'e kadar yakın makro çekim desteği gibi pek çok özellik ile birlikte yapay zeka özelliği de eklenmiş durumda.

30 dakikada yüzde 70 şarj

Mate 20 Pro 40W hızlı kablolu şarj desteği ile bu alanda da markayı öne çıkıyor. hızlı şarj sayesinde telefonun yüzde 70'ini yenilemek için sadece 30 dakika gerekiyor. Kablosuz şarjda ise Mate 20 Pro 15W hızlı kablosuz şarj desteği sunuyor. bu da 30 dakika içerisinde  yüzde 30'luk bir şarj sağlıyor.

Nano hafıza teknoloji desteği

Mate 20 serisi 256GB'a kadar genişletilebilir depolama desteğinin yanı sıra tescilli bir Huawei teknolojisi nano hafıza (NM) kartlarını da destekliyor. Kartlar, iki SIM kartı veya bir SIM kartı ile bir NM kartı birlikte kullanmaya imkan sağlayan SIM tepsisinde telefonda kullanılabilir.

Tüm bu farklılıklar ile birlikte serinin ne kadar satacağı ise oldukça merak ediliyor.

Huawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı


Huawei Mate 20 Pro Yeni Nesil Hafıza Kartı Desteği SunuyorHuawei Mate 20 Pro Yeni Nesil Hafıza Kartı Desteği Sunuyor
Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak?Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak?
Huawei Mate 20 Pro, AnTuTu'da Rekor KırdıHuawei Mate 20 Pro, AnTuTu'da Rekor Kırdı

PAYLAŞ