Diablo 3:Reaper of Souls Satışa Sunuldu (Video) - Haberler - indir.com

Diablo 3:Reaper of Souls Satışa Sunuldu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Diablo serisinin üçüncü oyunu olan Diablo 3 için hazırlanan Reaper of Souls isimli ek paket bugün itibariyle Standart ve Digital Deluxe Edition seçenekleriyle beraber satışa sunuldu.

PC ve Mac platformlarının vazgeçilmez Aksiyon RPG oyunu olan Diablo 3'e ek olarak satışa çıkan Reaper of Souls paketiyle gelen yenilikler arasında Crudaser karakter sınıfı ile Nephalem'in maceralarının geçeceği beşinci bölüm, yeni yetenekler ile level seviyesinin 70'e yükseltilmesi de yer alıyor.

Oyun içerisinde savunma konusunda oldukça gelişmiş bir sınıf olarak oyuncuların karşısına çıkacak olan Crusader, kutsal büyüler ve ağır silahları da kullanabilme yeteneğine sahip olmasının yanı sıra özellikle savunmaya daha fazla önem verenler için ideal bir karakter olma seçeneğini beraberinde getirmiş.

Diablo 3:Reaper of Souls paketinin Standart versiyonu 39.99 USD, Digital Deluxe Edition versiyonu ise 59.99 USD fiyat etiketiyle Battle.Net Shop üzerinden satın alınabilir durumda. Ayrıca Diablo 3:Reaper of Souls Sinematik çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 




Diablo 3: Reaper of Souls Çıkış Videosu


PAYLAŞ