Diablo 2: Resurrected Beta'ya Nasıl Kayır Yapılır? - Haberler - indir.com

Diablo 2: Resurrected Beta'ya Nasıl Kayır Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-01 08:40:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Diablo 2: Resurrected için yeni beta süreci başladı. Yeni oyunu test etmek isteyenler Diablo 2 Beta’ya katılabilir. Diablo 2: Resurrected için ön sipariş döneminin başlamasının ardından beta testleri sadece ön sipariş verenlere açılmıştı. Ancak yapılan son duyuru ile birlikte isteyen tüm kullanıcıların artık betaya dahil olabileceği belirtildi. Beta, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC'de gerçekleşecek beta testleri için kullanıcıların artık beta kaydı yaptırması yeterli.

Diablo 2: Resurrected Beta Kaydı Nasıl Yapılır?

Diablo 2: Resurrected Beta süreci için beta versiyonların indirilmesi gerekmektedir. PlayStation platformlarında tüm sürümler yer almaktadır. Böylece beta isteyenler betayı kolayca seçebilmektedir.

Bilgisayar kullanıcıları ise Battle.net programını indirmeli ve ardından oturum açmalıdır. Ardından uygulama içerisinde Diablo 2: Resurrected seçimi yapılarak yükle adımları takip edilmelidir. Yükle seçeneği seçildiğinde ise oyun sürümlerinin yer aldığı bir menü açılır. Bu menüden Beta seçiminin yapılması yeterli olmaktadır. Bu sayede kolay bir şekilde Beta yüklemeleri de yapılabilmektedir.

Oyun kararlı sürümü ile piyasaya sunulduğunda çoklu oyunlar için çeşitli aboneliklerin alınması gerekmektedir. Ancak beta sürümünde böyle bir zorunluluk bulunmamaktadır.





PAYLAŞ