DHL Uluslararası E-İhracat Konferansı Başlıyor - Haberler - indir.com

DHL Uluslararası E-İhracat Konferansı Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 17:10:52
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

DHL Uluslararası E-İhracat Konferansı, 12 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. DHL Express'in sponsoru olduğu bu etkinlikte, World eCommerce Forum tarafından düzenlenmiş olan, "DHL Uluslararası E-İhracat Konferansı", Avrupa'nın en büyük e-ihracat konferansı olarak Türkiye'nin tüm e-ticaret ekosistemini bir araya getirecek.

DHL Uluslararası E-İhracat Konferansı Başlıyor

E-İhracat Odaklı Yenilikçi Ekonomi teması ile birlikte 12 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan bu etkinlik İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Türkiye'nin hızla büyüyen e-ticaret ekosisteminin hak ettiği payı alması için e-ihracat yolu çizilecek. E-İhracat alanında uzmanların, e-ticaret sektöründe önde gelen şirketleri ve üst düzey yöneticilerin de yer alacağı bu etkinliğe 12 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde ulaşabilirsiniz. 

iPhone Telefonda Konferans Görüşme Nasıl Yapılır?iPhone Telefonda Konferans Görüşme Nasıl Yapılır?

DHL Express'in sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte Mastercard, n11.com ve Domo'nun gold sponsorluğu ile birlikte gerçekleştirilecek olan DHL Uluslararası E-İhracat Konferansında; geçmişten günümüze kadar e-ticaret sektöründeki şirketlerin markalaşma hikayeleri, satış fırsatları, e-ticaretin altın kuralları ve müşteri ihtiyaçlarını karşılama gibi birçok konu üzerinde durulacak. Özellikle günümüzde trend olan konular konuşulacak ve bu konular hakkında tartışılacak. Konferansın sonunda perakende sektörünün vizyoner şirketleri yurtdışındaki e-ticaret siteleri ile görüşmeler yapma imkanına sahip olacaklar. 

Üreten güçlü bir Türkiye amacı ile e-ihracat alanında çalışan akademi, özel sektör ve kamu aktörlerinin bir araya getirilmesi hedefi ile zirvede e-ihracat endüstrisinin üst düzey yöneticilerinin sunumlarına, uygulamalı yuvarlak masa toplantılara, speed networking ve yurtdışı e-ticaret platformları ile şirketlerin B2B görüşmelerine de yer verilecek.


Oculus Go'nun bağımsız VR'ı, F8 geliştirici konferansında tanıtılıyorOculus Go'nun bağımsız VR'ı, F8 geliştirici konferansında tanıtılıyor
E3 2018 konferans listesi oyuncuları heyecanlandırdı!E3 2018 konferans listesi oyuncuları heyecanlandırdı!
Facebook F8 Konferansının sitesi yoğunluktan çöktüFacebook F8 Konferansının sitesi yoğunluktan çöktü

PAYLAŞ