Devil May Cry 5, oyununa 5 ücretsiz içerik geliyor - Haberler - indir.com

Devil May Cry 5, oyununa 5 ücretsiz içerik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-02 22:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Yıllar önce oyun piyasasına dahil olan Devil May Cry oyunu her sahnesi ve çeşitli ögeleri ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran bir dünyaya sahiptir. Geçen yıllar içerisinde çeşitli serileri ile kendini yenilen bu eşsiz oyun Capcom stüdyosu tarafından geliştirilmiş olup, aksiyonun her hali ile karşı karşıya gelebileceğiniz bir dünya sunmaktadır. Şimdilerde ise Copcom, oyun piyasasında oldukça popüler olan ve birçok yayıncı tarafından oynanmak üzere tercih edilen Devil May Cry 5 oyunu için ücretsiz olarak Bloody Palace DLC’sini yayınladı.

Son zamanlarda oldukça parlak bir süreç geçiren oyun sektörü eski oyunların üzerine geçecek gibi gözüküyor kalıplaşmış başarılara sahip olan oyunlar çeşitli güncellemeler ve kampanyalar ile oyuncuların gönlünü fethetmeyi başarıyor. Devil May Cry 5 oyunu serinin devamı niteliğinde karşımıza çıksa da oyuncular tarafından oldukça başarılı bir oyundur. Yapımcı firma çeşitli güncellemeler ile oyunun seyrini değiştirerek yeni oyunlara taş çıkaracak nitelikte özelliklere sahiptir. 

Devil May Cry 5 için demo paylaşıldı!Devil May Cry 5 için demo paylaşıldı!

Devil May Cry 5'de gelen DLC oyuncuları zorlayacak

Yeni özelikleri ve çeşitli seçenekleri ile oyuncuları zorlayacak olan DLC modu sayesinde durdurak bilmeden ilerleme kat edeceksiniz. Son zamanların en heyecan verici içerikleri ile sunulan Devil May Cry 5 oyununda kazanan kişi olmak adına rakiplerinizi alt ederek ilerleyeceksiniz. Bunun yanı sıra başarı kazandıracak unsurları da toplamayı ihmal etmeyin. Capcom stüdyosunun yayınladığı Devil May Cry 5 oyunu bu yılın ikinci ayının son günlerinde sunulmuş olup eleştirmenler ve oyuncular tarafından oldukça olumlu eleştiriler almıştır. Şirkete göre Devil May Cry 5 oldukça başarılı satış rakamları elde etmiştir. Devil May Cry 5 oyunu zaten zengin içeriklere sahipti fakat yapılan güncellemeler ile oyun daha da zengin olmayı başarıyor. Bu da oyuncuların isteklerini karşılayacak düzeyde ortamlar sunmaktadır. 

Oyun için Bloody Palace DLC‘sini bugün ücretsiz bir şekilde oyuncular için sunuldu. Bu gibi hareketler oyun piyasasında ve oyuncu açısında da oldukça olumlu karşılanmaktadır. Capcom bu durumun farklında olarak bu gibi bir hareket bulunması prestij kazanmasını sağlamaktadır. Devil May Cry 2 oyunundan bu yana her oyunun içinde de bulunan Bloody Palace modunun Devil May Cry 5 dünyasında oyuncuların görevi, yüz katlı olarak tasarlanan bir kuleye Nero, V veya Dante eşliğinde tırmanmaya çalışacaklar. Elbette ki bu görev anlatıldığı kadar da kolay değildir. Bu görevi başarı ile sonuçlandırmak adına taktiklerinizi geliştirerek ilerlemeli ve oyun alanınızı zenginleştirmelisiniz.

Oyunda ilerleme kat ettiğiniz anda daha da güçlü düşman orduları ile karşı karşıya geliyorsunuz. Bu modda da Devil May Cry 5 kendi özgün stilini bozmuyor ve oynarken her zamankinden daha da hızlı bir şekilde davranmanız gerekiyor. Kule tırmanışı esnasında iki dakikalık bir süre ile başlayacaksınız ve süreniz bittiği anda ise kuledeki yolculuğunuz son buluyor. Ekstra süreye sahip olmak için de DMC 5 özel kombatlarını tamamlamanız gerekiyor. Yepyeni bir maceranın içerisinde kusursuz bir deneyim yaşamaya hazır olun. 

 



PAYLAŞ