DevFest Women Etkinlik Programı Açıklandı - Haberler - indir.com

DevFest Women Etkinlik Programı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google tarafından desteklenerek teknoloji ve yazılım sektörlerindeki kadınları bir araya getirmesi amaçlanan ve geçtiğimiz haftalarda duyurduğumuz DevFest Women konferansına ait etkinlik programı açıklandı.

Ücretsiz olarak 2 Mart Pazar günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde düzenlenecek olan DevFest Women, GDG'ler (Google Developer Group) tarafından organize edilen, yazılım ve teknoloji konularında sektör çevrelerini buluşturacak bir konferans olarak tarif edebiliriz.

Sadece kadınların konuşmacı olabileceği ancak erkeklerinde katılımcı olarak bulunabilecekleri DevFest Women'da Google Türkiye Tüketici Pazarlama Başkanı Aslıhan ULUTAŞ, Intel'den Aslı Arslan EŞME, Türk Telekom İnternet Teknolojileri Uzmanı Sevnur MALİK, Kariyer.net Ürün Geliştirme Sorumlusu Kübra ZENGİN ve Markafoni'den Gülçin YILDIRIM gibi yerli ve yabancı daha pek çok kadın konuşmacı yer alıyor.

indir.com'un da Tanıtım Sponsoru olduğu DevFest Women Konferansı'nın detaylı etkinlik programına ulaşmak için DevFest Women Etkinlik Programı bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ