DevFest Sivas'15, 11 Aralık'ta Düzenlenecek - Haberler - indir.com

DevFest Sivas'15, 11 Aralık'ta Düzenlenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-07 08:57:56
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Geçtiğimiz yıl kurulan GDG Sivas ekibi bu sene 2.sini düzenleyeceği DevFest ile 11 Aralık'ta Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde sizlerle olacak.

Alanında uzman olan birbirinden değerli konuşmacılarla gerçekleşecek olan etkinlikte; Seo Optimizasyonu ,Mobil Uygulamalarda Tasarım Süreci, Android Performans  Optimizasyonu, Yeni Medyada Girişimcilik, Mobil Fırsatlar konuları üzerinde durulacak.

Ayrıca etkinlikte Android 101,Making Custom View On Android, E-ticaret,Mit App Inventor konularıyla ilgili Workshoplar da sizleri bekliyor. Sitemiz indir.com'un Hediye ve Medya sponsoru olduğu DevFest Sivas'15 etkinliğinin konuşmacıları arasında; indir.com Kurucu ortağı Hasan Yaşar, Hasan Yalçın, Mehmet ACA, Tuncay Tunca Arda, Sonat Kaymaz, Özkan Altuner, Burak Aydın, Orkun Mert Şimşek, Kaan Gülten, Mehmet Sedat Kurt ve Erdem Lafçı gibi isimler yer alıyor.

Herkesin ücretsiz katılımına açık olan etkinliğe kayıt olmak ve daha fazla bilgi edinmek için DevFest Sivas'15 bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ