DevFest Antalya 2018 Konferansı, 13 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde - Haberler - indir.com

DevFest Antalya 2018 Konferansı, 13 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 11:32:32
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Bu yıl düzenlenecek olan GDG Antalya ekibi tarafından büyük bir heyecanla hazırlanan DevFest konferansı #DigitalWellbeing temasıyla kapılarını açıyor. Google'ın ana sponsor olarak yer aldığı bu etkinlikte, Hotech ve Getir.com altın sponsor, DataMarket, Piksel Akademi, Art-In Systems gümüş sponsor, SAN ve Antalya Teknokent bronz sponsor olarak yerini alacak.

DevFest Antalya 2018 Konferansı, 13 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde

2. defa kapılarını açan DevFest Antalya konferansı 13 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde gerçekleşecek. Katılımcılar 19 oturumda mobil, girişimcilik, yapay zeka, blockchain ve cloud teknolojileri gibi çeşitli alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulabilecekler. Konuşmalar dışında bu etkinlikte workshoplar da yapılacaktır. Etkinliğe bilgisayarı ile gelip workshop'a katılmak isteyenler için salonlarında kod yazabilecekler. Fuaye alanında sponsor firmalar ile bir araya gelip farklı insanlarla tanışma fırsatıne sahip olabilecekler. Bu etkinlikte gün boyu birçok hediye kazanma fırsatını da yakalayabilecekler. 

DevFest Sivas'15, 11 Aralık'ta DüzenlenecekDevFest Sivas'15, 11 Aralık'ta Düzenlenecek

GFG Antalya ekibinin düzenlediği etkinliklerden en büyüğü olan DevFest Antalya 18 etkinliğinde Antalya'daki tüm üniversitelerde Mühendislik, İktisat ve İşletme Fakültelerinden öğrenciler, Ar-Ge firma çalışanları ve Antalya ve çevre illerdeki teknoloji girişimcileri, lise öğrencileri başta olmak üzere yazılım konusuna merak duyan herkes katılabilecek.

Google Developers Group (GDG) büyük bir tutku ile birlikte Google teknolojileri hakkında deneyimlerini paylaşan gönüllü geliştiricilerden oluşan bir topluluktur. GDG Antalya olarak 2018 yılında organize edilecek olan bu etkinlik ile amaç, teknoloji ile ilgilenen insanları teşvik etmek ve destek olmaktır. DevFest, Google Developer Gruplarının Eylül ile Aralık içerisinde birçok şehirde düzenlenen etkinliklere verilen isimdir. 2013 yılında İstanbul'da başlayarak, Ankara, Eskişehir ve İzmir'de gerçekleştirilen bu etkinlik Antalya'da da devam edecek. Teknolojiye, yazılıma ve yazılım geliştirmeye meraklı olan, bu işe gönül veren binlerce kişiyi Türkiye'den ve dünyadan profesyonel isimlerle bir araya getirmiştir. DevFest konuşmalarında yapay zeka, girişimcilik, UI/UX Design gibi birçok konuda uzman konuşmacılara yer verecek. Hatta konuşmaların arasında takvime göre "Yoga" molası bile verilecek. Yazılım ve girişimcilik konusunda merakı olanlar için bu etkinlik kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsattır. DevFest, 13 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek.


DevFest Düzce 2015 Heyecanı BaşladıDevFest Düzce 2015 Heyecanı Başladı
DevFest Sivas'15 Etkinliği GerçekleştiDevFest Sivas'15 Etkinliği Gerçekleşti
Devfest'16 Ankara 4 Aralik'taDevfest'16 Ankara 4 Aralik'ta

PAYLAŞ