Dev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendi - Haberler - indir.com

Dev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-24 22:34:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi, son zamanların en hızlı çıkış yapan şirketlerinden biri olmayı başardı. Elde ettiği başarı ile beraber sektördeki yerini sağlamlaştıran Xiaomi'nin kendi alt markası olan Redmi'de her geçen gün kendini kanıtlamaya devam ediyor. Redmi ürün seçeneklerini büyüterek kullanıcılarına daha detaylı kullanım sunmak adına her geçen gün çalışmalara devam ediyor. Şöyle ki, Redmi çok yakında 8A adlı akıllı cihazını karşımıza çıkaracak. Söz konusu bu akıllı cihaz artık açık açık gösteriliyor. Cihazın çok yakın zamanda karşımıza çıkacağı artık kesinleşti. Fakat resmi çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yoktur. Geçtiğimiz süreçte TENAA kayıtlarında da karşımıza çıkan Redmi 8A, giriş seviyesinde olup standart bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Cihazın en önemli noktası ise 5.000 mAh pil kapasitesi ile beraber gelecek olmasıdır. 

Üst düzey pil kapasitesi sayesinde kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunan Redmi 8A, TENAA'dan elde edildiği kadarıyla cihaz 6,2 inç 720p LCD bir ekrana sahip olup, modeli henüz belli olmayan sekiz çekirdekli bir işlemci sisteminden de gücünü almaktadır. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu cihaz 2 GB, 4 GB RAM ile 16 GB ,64 GB depolama seçenekleri ile beraber karşımıza çıkıyor. Cihazın her iki seçeneğinden birine sahip olmanız mümkündür. 

Redmi 8A özellikleri

Tasarım olarak klasik bir yapıya sahip oluyor olsa da donanım açısından kullanıcıları memnun edecek özelliklere sahip olan Redmi 8A'nın ön kısmında 8 MP arka kısmıdna ise 12 MP özelliğine sahip tek bir kamera yer almaktadır. Cihazın önünde ve arkasında yer alan bu kameralar kullanıcıların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahiptir. Giriş seviyesindeki bu cihaz mavi seçeneği Xiaomi'nin Hindistan'daki en yetkili isimlerinden biri olan Main Kumar Jain'in elinde görüntülendi. Cihazın aktif olarak kullanıldığı ilk kez bu görüntü ile beraber ortaya çıktı. 

Cihazın ön yüzü açık olarak belirtilmemiş olup elde edilen görüntüler arka kısmındandır. Önünde ve arka kısmında birer adet kameraya sahip olan bu cihazın kendi fiyat sınıfına göre USB-C girişine sahip olan ilk cep telefonu olacak. Cihazın fiyatı oldukça düşük olacak. Bu da kullanıcıları elbette ki mutlu edecek bir durumdur. Bildiğiniz üzere USB-C girişi düşük segmentli cihazlarda yer almıyordu. Sonunda Redmi 8A ile beraber USB-C girişi düşük segmentli bir akıllı cihazda da yer alacak. 

Redmi 8A'nın satış rakamları uçacak gibi gözüküyor

Gerek özellikleri gerek fiyat dengesi ile kullanıcıların dikkatini çekeceği düşünülen Redmi 8A, satış oranlarından ciddi başarı elde edecek gibi gözüküyor. Redmi 8A'nin bir alt modeli olan Redmi 7A'nın yurt dışı fiyatı 85 dolar olup son derece uygun olarak değerlendiriliyor. Bu açıdan değerlendirme yaptığımızda Redmi A8'in fiyatının 100'ı kesinlikle geçmeyeceği ve aynı zamanda cihazın ülkemizde de satışa sunulacağı bildirildi. Bildiğiniz üzere Redmi modelleri Türkiye'de de garantili olarak satın alınabiliyor.  

 





PAYLAŞ