Dev pile sahip OPPO A9 2020 tanıtıldı; OPPO A9 2020 özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Dev pile sahip OPPO A9 2020 tanıtıldı; OPPO A9 2020 özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 17:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde de resmi olarak yer alan OPPO, üretimini yaptığı ürünlerin arasında birini daha eklemeyi başardı. Bildiğiniz üzere cep telefonu üretimi konusunda belirli başarının sahibi olan OPPO, kısa bir süre önce A9 adlı akıllı cihazını tanıtmıştı. Reno 2 ailesi ile beraber büyük bir ivme kazanan OPPO, boş durmayacak çalışmalarına devam ediyor ve sektördeki yerini sağlamlaştırmak adına başarılı işlere imza atıyor. Şirket bu sefer de A9 adlı akıllı cihaz ile karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu cihaz orta segment sınıfında yer alıyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılayacak özellikler ile beraber geliyor. 

Damla çentik sistemi ile şık bir tasarıma sahip olan OPPO A9, gerek yazılımsal olarak gerek tasarımı ile de oldukça tatmin edici düzeydedir. Cihazın tasarımında dikkat çeken nokta, alt tasarımının günümüz akıllı cihazlarına göre biraz kalın olması. Cihazın parmak izi sensör sistemi ise arka kısmında yer alıyor. Son zamanlarda bu özellikte sık sık karşımıza çıkmaya başladı. 

Oppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça BahsettirecekOppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça Bahsettirecek

OPPO A9'un özellikleri

Seçim aşamasında kullanıcıları kararsız bırakacak derecede göz alıcı renk seçeneklerine sahip olan A9, teknik açıdan ise 6,5 inç HD+ ekran özelliği ile karşımıza çıkıyor. Cihazın ön kısmında 16 MP'lik bir kamera yer alırken cihazın arka kısmında ise 48 MP + 8 MP ultra geniş açı + 2 MP  + 2 MP özelliklerine sahip olmak üzere dörtlü bir kamera sistemi cihazın kamera sistemini zenginleştiriyor. 

Cihazın kamera sisteminde özel bir gece modu ve fotoğrafınızı çok daha kusursuz hale getirecek özel filtreler yer alıyor. Söz konusu cihaz gücünü Snapdragon 665 işlemci sisteminden alıyor. 4 GB ya da 8 GB RAM ile güçlendirilen A9, 128 GB dahili depolama alanı ile kullanıcıların bu alanda sorun yaşamasının önüne geçiyor. A9 kutusundan çıkarken Android Pie ile beraber çıkacak. Söz konusu bu cihaz MicroSD ile 256 GB’a kadar depolama genişletme özelliğine de sahiptir. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 5.000 mAh pil kapasitesi ile dikkat çekmeyi başaran cihaz, çift stereo hoparlör sistemi ile beraber birçok rakibinden çok daha kaliteli bir kullanım sunuyor. 

OPPO A9 (2020) nefes kesecek

Orta segment sınıfında yer almasına rağmen kullanıcıların dikkatini çekecek özelliklere sahip olan OPPO A9, hem tasarımsal açıdan hem de yazılımsal özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Cihaz hakkında yapılan değerlendirmeler cihazın ses getireceği yönünde. İhtimal değerinde de olsa A9'un ülkemizde de ter alması bekleniyor fakat konu hakkında kesin bir bilgi mevcut değildir. Söz konusu bu cihazın fiyatı henüz resmi olarak açıklanmış değil ancak cihazın fiyatının çok pahalı olmayacağı yönünde tahminler söz konusudur. 

Özellikleri ile kullanıcıların kullanımını zenginleştirecek olan A9, orta segment sınıfında olan rakiplerini ciddi anlamda geride bırakacak güce sahiptir. Şirketin söz konusu bu cihazı özellikle de Çin'de oldukça fazla satılıyor. Bu başarının diğer ülkelerde de devam edeceği düşünülüyor. 

 


Ses getirecek OPPO A9 2020 ortaya çıktıSes getirecek OPPO A9 2020 ortaya çıktı

PAYLAŞ