Dev bataryalı realme C15 geliyor - Haberler - indir.com

Dev bataryalı realme C15 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 13:31:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Dev bataryaların savaş içerisine girdiği yeni bir dönemin başlangıcını yaşamaya az kaldı. Zira birçok markanın artık 5000 mAh seviyesinin üzerine çıkmış olduğu görülüyor. Realme C15 özellikleri için yayımlanan bir afiş, bu savaşın başlayacağını işaret ediyor.

realme C15 özellikleri netleşmeye başladı

Çinli firmanın Endonezya'da yer alan şubesi, Facebook ve Instagram aracılığı ile bir reklam görseli paylaştı. Paylaşılan görselde bu modelin hem bataryası hem de hızlı şarj özelliği açıklandı.

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli olduGalaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu

Yayımlanan görselde C15 isimli realme cihazının 6000 mAh'lik bir bataryaya ev sahipliği yapacağı belirtildi. Ayrıca ek olarak realme C serisinin en yeni üyesinden 18W hızlı şarj teknolojisi de yer alacak.

Realme'nin Endonezya şubesi, uygun fiyatlı olacağı söylenen bu modelin 28 Temmuz 2020 tarihinde tanıtılacağını açıkladı. Bu modelin lacivert ve gri renk seçenekleri eşliğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Geçen hafta Hindistan'da tanıtımı yapılan C11 modelini realme 6i takip edecek. 24 Temmuz 2020 tarihinde tanıtılacak olan bu yeni modelin ardından C15 cihazının sahneye çıkacağı tahmin ediliyor. 

Bu telefonun tasarımına baktığımız zaman ekranda bir adet çentiğin yer aldığını görüyoruz. Bu çentiğin selfie kamerası için tasarlandığı belli oluyor. Cihazın arka tarafını incelediğimiz zaman ise 4 adet kamera ile karşılaşıyoruz.

Kameralar hakkında bir bilgi bulunmuyor. C15 modelinin alt kısmını mercek altına altıdımız zaman kalın bir yapının kullanıldığına şahit oluyoruz. Yan tarafların nispeten ince bir mimariye sahip olduğu anlaşılıyor.

Arka yüzeyde bir adet parmak izi tarayıcısı bulunduran realme C15, 3.5 mm'lik bir kulaklık girişine sahip. Son olarak kendisinin sağ tarafında güç ve ses düğmeleri yer alıyor. Son olarak kendisinin sağ tarafında güç ve ses düğmeleri yer alıyor. 



PAYLAŞ