Deus Ex: The Fall'un PC Sürümü Yayınlandı - Haberler - indir.com

Deus Ex: The Fall'un PC Sürümü Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Konsol kalitesindeki 3 boyutlu görselleri ve heyecan dolu aksiyonuyla sürükleyici bir oynanışa sahip olan popüler aksiyon oyunu Deus Ex: The Fall'un PC sürümü nihayet piyasaya sürüldü.

2013 yılında düzenlenen E3 2013 Oyun Fuarı etkinliği sırasında 'en iyi mobil iOS oyunu' olarak 7 kategoride ödüle layık görülen ve Android versiyonu da daha önceden yayınlanan aksiyon oyunu Deus Ex: The Fall, bugün itibari ile 9.99 USD satış fiyatıyla Steam'deki yerini aldı.

Deus Ex: The Fall indir

Kısaca oyundan bahsedecek olursak; hayatınızı tehdit eden global bir komplonun içerisine düşeceğiniz oyunda bu komplonun arkasındaki gerçeği öğrenmek için çaba göstereceksiniz. Kolay oyun kontrolleri ve üç boyutlu kaliteli görsel tasarımlarıyla dikkat çeken yapımda ayrıca ses efektleri de oyuncuların heyecan dolu bir oynanışı yaşamalarını sağlıyor.

Steam üzerinden satışa çıkan oyunu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca oyunu satın alınca oyuncular Deus Ex: Game of the Year Edition paketine de sahip oluyorlar. 

Android ve iOS versiyonlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebileceğiniz gibi Deus Ex: The Fall tanıtım videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Deus Ex: The Fall Tanıtım Videosu


PAYLAŞ