Detroit: Become Human satış rekoru kırdı - Haberler - indir.com

Detroit: Become Human satış rekoru kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-07 20:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Fransız oyun geliştirici şirketi Quantic Dream, Detroit: Become Human oyununun satış rakamlarının her geçen gün artmasıyla beraber yüzü gülüyor. Firma tarafından yapılan basın duyurusunda oyunun tüm platformlarda toplam 5 milyon satış rakamının üzerine çıktığının bilgisi verildi. Aynı zamanda bu rakama oyunun PC versiyonunun Steam aracılığıyla dağıtılmasının da büyük bir katkısı olduğu aktarıldı. 

Detroit: Become Human satış rakamları firmayı sevindiriyor

2018 yılında oyuncuların beğenisine sunulan oyun için geliştirici firma Ekim 2019'da bir açıklamada bulunda ve PS4 platformunda 3 milyondan fazla kopya satıldığı aktarıldı. Özellikle oyuncuların Twitch üzerinden yapmış oldukları yayınlar ve izleyenlerin de alınan kararlar doğrultusunda yapmış oldukları etkiler, PC platformuna geçişteki başarıyı daha da artırmışa benziyor. Hatta öyle ki yaklaşık 500 oyuncu Twitch aracılığıyla yapmış oldukları anketlerde oyunda alınacak kararları oylamaya sunmuş ve yaklaşık olarak 1,5 milyon kişi görüş belirtmişti. 

Detroit: Become Human inceleme puanları geld,Detroit: Become Human inceleme puanları geld,

Gamespot tarafından yapılan haberlere göre geliştirici Quantic Dream, yayınladığı basın açıklaması kapsamına oyunun Steam platformu üzerinden çıkışının gerçekleşmesiyle satış rakamları toplamda 5 milyonun üzerine çıktı. Quantic Dream’in CEO’su Guillaume de Fondaumiere açıklamanın devamında, oyunun PC'de genel olarak inanılmaz seviyede olumlu yanıt aldığını, bunun yanında Asya pazarında da çok iyi geri dönüşler olduğunu ve bunun kendileri için ayrı bir önem taşıdığını dile getirdiler. Oyun bir süre önce Steam'in rakibi Epic Games Store'da kendine yer bulmuştur. 2038 yılında Detroit şehrinde geçen hikaye, bizi makinelerin insanlardan daha akıllı olduğu bir geleceğe götürüyor. Verdiğiniz kararlara göre hikaye döngüsü değişen oyun Steam ve Epic Games Store’da 142 TL fiyatıyla hala oynamamış olanları bekliyor.

Detroit: Become Human hakkında 

Detroit: Become Human oyununda 2038 yılında yer alacaksınız. Burada Kamski adında bir genç girişimci tarafından bir buluş gerçekleştirilir. Bu girişim yazılım ve biyomponentler sayesinde insan hayatında bir takım değişiklikler yapar. Bu girişim sayesinde Amerika'nın genelinde Android çılgınlığı başlıyor. Öyle ki fabrikalar, televizyon kanalları, iş yerleri Android'lerle doluyor. Bu Android'ler insanların yaptıkları işleri sadece bakım ücreti karşılığında yapmaya başlıyor. Bu durum karşısında Amerika ekonomisi çöker ve işsizlik tüm zamanların en yüksek rakamlarını görür. Hatta yıllar içerisinde meslek grupları ortadan kalkar. Bu nedenle insanların Android'lere bakışı değişir. 

Detroit: Become Human oyununun genel olay örgüsü bu şekilde devam ederken sizin bir takım görevleriniz olur. Oyunda birbirinden farklı karakterler vardır. Bunlar, Connor, Kara, Markus ve daha birçok karakter bulunuyor. Bu karakterlerden birini seçerek hızla gelişim sağlamaya yönelik hareket edin. Her detayın düşünüldüğü bir oyun sahasına sahip olan Detroit: Become Human ile nefes kesen anlar yaşayabilirsiniz. Oyunda yer alan karakterlerin harika yetenekleri bulunuyor. Bu yetenekleri geliştirerek daha donanımlı bir hale getirmeniz mümkündür. Oyun esnasında çalan müzikler konsantre olmanızı sağlar ve hızla gelişim sağlamanızda yardımcı olur. Eşsiz Detroit: Become Human dünyasında durdurak bilmeyen bir macera yaşayabilirsiniz.  

 

 


Detroit: Become Human hakkında değişik bir eleştiri geldiDetroit: Become Human hakkında değişik bir eleştiri geldi
Detroit: Become Human, Twitch'in en çok izlenen oyunlarından olduDetroit: Become Human, Twitch'in en çok izlenen oyunlarından oldu
Detroit: Become Human için PS 4 oyuncu sayısı açıklandıDetroit: Become Human için PS 4 oyuncu sayısı açıklandı

PAYLAŞ